Neler Yeni

POCO X7 PRO Alınır mı? YERİNE NE ALINIR

gevitter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Furkan
Bütçe
15000
arkadaşlar merhaba aktif olarak poco bakıyorum almak için normalde iphone alıcaktım fakat hem batarya sıkıntı hemde pro ve üstü almassan 60hz ekranı var ve prosu falan aşırı gereksiz pağlı onun yerine başka tel bakayım derken poco x7 proyu gördüm 12+12gb ramı var 512gb modeli sıfırı 22k civarı fakat 2. el almaya kalkarsam ve tr bulabilirsem yaklaşık 15k civarına geliyor ve buda benim bütçemle kafa kafaya 15k max keseyi böşaltırsam çıkar peki ama bu telefon ne kullanan varmı tavsiye eden veya etmeyen varmı ayrıca bu telefonu almak yerine 15k ya daha iyi bulursun diyen olursada olur ve yasakmı bilmiyorum ama dolandırııcı olacağını düşünmediğiniz yerlerdeki ilan linklerinide atarsanız sevinirim yada satmak istiyen sıfır veya yeni gibi kişilerlede konuşabiliriz

cipsege

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ege cips
x3 proyu 3 senedir sıkıntısız kullanıyorum performans iyi ekranı çok sağlam ama kamerası o sene çıkanlara görede kötü, bence muhtemelen yine aynı tas aynı hamamdır x pro serisi alacak olsam kamera haric her seyden hâyır beklerim

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
x6 düzünü bir akrabaya aldık gayet memnun hafif zarif oyun vs oynamıyor günlük kullanım için memnun poco hala bilmeyen var o ne öyle diyen var işini yapıyor

Owlore

80+ Bronze
arkadaşlar merhaba aktif olarak poco bakıyorum almak için normalde iphone alıcaktım fakat hem batarya sıkıntı hemde pro ve üstü almassan 60hz ekranı var ve prosu falan aşırı gereksiz pağlı onun yerine başka tel bakayım derken poco x7 proyu gördüm 12+12gb ramı var 512gb modeli sıfırı 22k civarı fakat 2. el almaya kalkarsam ve tr bulabilirsem yaklaşık 15k civarına geliyor ve buda benim bütçemle kafa kafaya 15k max keseyi böşaltırsam çıkar peki ama bu telefon ne kullanan varmı tavsiye eden veya etmeyen varmı ayrıca bu telefonu almak yerine 15k ya daha iyi bulursun diyen olursada olur ve yasakmı bilmiyorum ama dolandırııcı olacağını düşünmediğiniz yerlerdeki ilan linklerinide atarsanız sevinirim yada satmak istiyen sıfır veya yeni gibi kişilerlede konuşabiliriz
Beklentin oyun oynamaksa hocam affetmez, poco x6 pro oynuyorum gayet güzel. Foto kısmında çok iyi değildir diye düşünüyorum (en azından benimki tatmin etmiyor 😀)

şebeke sorunu var ve işletim sistemi rezalet

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,651
İsim
Kürşat
hocam şebekesi iyi veya kötü modelleri nasıl ayırt edebiliriz, testleri de yok
Gerçekten mobil veri hızı 2-3-5 kat değişiyor ve bu durum can sıkıcı oldu benim için
Şebeke çekmeyince belli oluyor zaten
Testleri olmaz bunun

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,651
İsim
Kürşat
Şebeke çekmeyince belli oluyor zaten
Testleri olmaz bunun
hocam kuzenle bakıyoruz mesela yan yana benim veri 6-7 alıyoken o 15-16 alıyo
bi arkadaşta da yd iPhone 13 Pro vardı onla da benzer durum ben 8-10 anca alıyoken onda 30 civarıydı 😂

ben bu denli fark ettiğini bilmiyodum bunu kast ediyorum
not: bütün hatlar türk telekom hatta yd 13pro olan arkadaş eski bi tr iphone'a taktı aynı hattı o da 10 civarıydı

hocam kuzenle bakıyoruz mesela yan yana benim veri 6-7 alıyoken o 15-16 alıyo
bi arkadaşta da yd iPhone 13 Pro vardı onla da benzer durum ben 8-10 anca alıyoken onda 30 civarıydı 😂

ben bu denli fark ettiğini bilmiyodum bunu kast ediyorum
not: bütün hatlar türk telekom hatta yd 13pro olan arkadaş eski bi tr iphone'a taktı aynı hattı o da 10 civarıydı
Ben 7 mbps ile devam ettiğim için o kadarını bilemiyorum

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,651
İsim
Kürşat
tamam kanks teşekkürler
evde iyi veri hızı ama dışarıda bazen acayip kanser ediyo
bir sonraki telefonumda işlemciden de kameradan da bataryadan da önemli bu şu an benim için ajdjdmcmd

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Kadir
iyi güzel cihaz da sen mi14t filan bi bak

gevitter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Furkan
iyi güzel cihaz da sen mi14t filan bi bak
hocam biliyorum normalde 14t pro almak isterdim fakat 2. el ucuza satan yok satan varsada yd bulunuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beklentin oyun oynamaksa hocam affetmez, poco x6 pro oynuyorum gayet güzel. Foto kısmında çok iyi değildir diye düşünüyorum (en azından benimki tatmin etmiyor 😀)
hocam zaten telefon 24gb ram alabildiği için özellikle dikkatimi çekmişti başta oyun oynarım ama gündelik kullanımda çok önemli tavsiyen olurmu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,085,934
Üyeler
172,577
Son üye
ugurcantskn