Ğ Fedaisi 80+ Bronze Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 723 Reaksiyon skoru 339 9 Ocak 2025 #1 Nasıl buldunuz bence 4 bin TL daha fazla vermek değmez, Yd hali makul fiyata alınabilir, düşünceleriniz neler bu konu hakkında?
Nasıl buldunuz bence 4 bin TL daha fazla vermek değmez, Yd hali makul fiyata alınabilir, düşünceleriniz neler bu konu hakkında?
F forxeo 80+ Silver Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2,332 Reaksiyon skoru 761 9 Ocak 2025 #2 bana çok çocuk işi gibi geldi çocuğum olsa ona alabilirdim
Pycoue 80+ Silver Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 2,399 Reaksiyon skoru 897 9 Ocak 2025 #3 Valla ironmanı pek sevmem steve rogers filan olsa neyse de
Ğ Fedaisi 80+ Bronze Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 723 Reaksiyon skoru 339 9 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 forxeo yazmış: bana çok çocuk işi gibi geldi çocuğum olsa ona alabilirdim Devamı için tıklayın... Yav harbi böyle kırmızı olunca aşırı sırıtıyor ama bi Batman Versiyonu olsa harbi çok güzel olur ve bence çok çocuksu durmaz.
forxeo yazmış: bana çok çocuk işi gibi geldi çocuğum olsa ona alabilirdim Devamı için tıklayın... Yav harbi böyle kırmızı olunca aşırı sırıtıyor ama bi Batman Versiyonu olsa harbi çok güzel olur ve bence çok çocuksu durmaz.
Pycoue 80+ Silver Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 2,399 Reaksiyon skoru 897 9 Ocak 2025 #5 Ğ Fedaisi yazmış: Yav harbi böyle kırmızı olunca aşırı sırıtıyor ama bi Batman Versiyonu olsa harbi çok güzel olur ve bence çok çocuksu durmaz. Devamı için tıklayın... hahah benim batmanlı tabletim vardı hiçte sırıtmıyordu acayip güzeldi harbiden batman iyi olabilir
Ğ Fedaisi yazmış: Yav harbi böyle kırmızı olunca aşırı sırıtıyor ama bi Batman Versiyonu olsa harbi çok güzel olur ve bence çok çocuksu durmaz. Devamı için tıklayın... hahah benim batmanlı tabletim vardı hiçte sırıtmıyordu acayip güzeldi harbiden batman iyi olabilir