POCO X7 PRO NASILDIR

Arlprt

80+
Reaksiyon skoru
18
Arkadaşlar bütçem az ve f/p performans telefon istiyorum forumlara sordum poco x7 pro dediler bu telefon nasıl ekran kalitesi performansı iyi mi kamera çok önemli değil benim için performans ve ekran önemli sizce alınır mı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
işletim sistemi kötü. Honor 400

Arkadaşlar bütçem az ve f/p performans telefon istiyorum forumlara sordum poco x7 pro dediler bu telefon nasıl ekran kalitesi performansı iyi mi kamera çok önemli değil benim için performans ve ekran önemli sizce alınır mı
Alınır ama s24fe daha iyi olur

Bende var x3 prodan geçtim yazılım olarak arada ciddi fark var. İşletim sistemi de gayet iyi. 8 aydır kullanıyorum pil,hız,donma kasma herhangi bir sorunu yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
hocam oyunda ne kadar süre ısınıyor test ettinmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemcisi zayıf gibi geldi onun Antutu puanı x7 ye göre çok düşük
Uzun zamandır oyun oynamıyorum bir şey diyemem ama x3 proya göre baya serindi. X3 proda 1-2 saat cod oyna elim aşırı terlerdi x7 proda öyle olmuyordu.

Bende x6 pro var işlemcisi güçlü diye aldım ama soğutma yeterli gelmiyor, pil tasarrufu kapalıyken bile ısınıyor telefon oyunda da takilma, donma yapıyor oyun için alacaksan tavsiye etmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,688
Üyeler
183,458
Son üye
Jashen
Geri