Neler Yeni

Yardım pocox3 pro imei attırabileceğim yer

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,682
İsim
marilyn
merhaba poco x3 pro telefonumu satacağım ama çoğu kişi imei sorunu yüzünden vaz geçiyor her neyse sakarya içinde güvenilir imei attırabileceğim bir yer varmı bildiğim kadarlı ile lehim ile atıyorlar imeiyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçici kayıt yapılıyormuş sanırım nasıl yapılacağını bilmiyorum

w.mert

80+
nere olursa olsun imei diye söyleme. dükkandan kovalarlar. ben telefoncuyum. imei değil (plaka) diye bahset anlarlar.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,682
İsim
marilyn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nere olursa olsun imei diye söyleme. dükkandan kovalarlar. ben telefoncuyum. imei değil (plaka) diye bahset anlarlar.
nerde telefoncusun yapabiliyorsan sana gelelim plaka için

w.mert

80+

PffPanda

80+ Bronze
Yazılımsal olarak atılmıyor IMEI . 860 işlemcisinde rsa koruması olduğu için arka kapak sökülecek anakarta işlem yapılacak . Düzgün yapılır ise hiç bir sorun olmaz korkulacak bir işlem değil . Xiaomi 11 T Poco f3 gibi bazı yeni modellerde de var . X3 pro ile ilgili bir sorun değil yani . Eğer göze alır yaptırır isen satacak olsan bile iyi bir fiyata satarsın

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,682
İsim
marilyn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılımsal olarak atılmıyor IMEI . 860 işlemcisinde rsa koruması olduğu için arka kapak sökülecek anakarta işlem yapılacak . Düzgün yapılır ise hiç bir sorun olmaz korkulacak bir işlem değil . Xiaomi 11 T Poco f3 gibi bazı yeni modellerde de var . X3 pro ile ilgili bir sorun değil yani . Eğer göze alır yaptırır isen satacak olsan bile iyi bir fiyata satarsın
biliyorum sakaryada yapabilen varmı iyi şekilde bilmiyorum işte istanbuldan öneriyorlar genellikle ama bir fikrim yok

geçici kayıt yapıp bir süre daha kullanacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,768
Üyeler
161,910
Son üye
Eg3y06
Top Bottom