Neler Yeni

🔥İndirim Polham Şarjlı Otomatik Araç Yıkama Köpük Pompası 1.5 Litre 764₺ Amazon

memruh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
ahmet saplı
Hocam 1 lt suyun içine bir kapak kadar pH nötr oto şampuanı döküp hafifçe çalkala, köpürtme karışımı. Ondan sonra kapağını kapattıktan sonra da tuşuna basıyorsun birkaç saniye sonra köpük atmaya başlıyor. Şarjı dolu olmasına rağmen köpük atmıyorsa belki sana bozuk bi ürün gelmiştir.
deneyeceğim hocam teşekkür ederim

BBLows

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Buğra
hocam selamlar nasıl kullandın acaba ben en dibe sabun döktüm denemek amaçlı sonra su doldurdum ağzına kadar, hatta köpükler dışarı taştı suyla dolduruğum için ama sürekli olarak sıkarken çalkalamam gerekiyor yoksa 10-15 saniye sonra yatay şekilde püskürtmüyor öyle random şekilde güçsüz bir atım yapıyor. Ama çalkalayınca geri yatay püskürtüyor sende de öyle midir?
Hocam selamlar yaklaşık 750 ml su koydum içine sonrasında 30ml magifoam köpüğümden koydum sonrasında az bişey çalkaladım direk bastım ilk başta düzgün atmıyor 10 sn falan hava doldurmaya çalışıyor havayı düzgün aldıktan sonra atmaya başladı

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,779
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Hocam selamlar yaklaşık 750 ml su koydum içine sonrasında 30ml magifoam köpüğümden koydum sonrasında az bişey çalkaladım direk bastım ilk başta düzgün atmıyor 10 sn falan hava doldurmaya çalışıyor havayı düzgün aldıktan sonra atmaya başladı
Aynen benimki de o şekilde çalışıyor hocam. İlk saniyeler içerideki yeterli basıncı sağlayabilmek için içeri hava basıp ondan sonra da köpük atıyor.

memruh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
ahmet saplı
Aynen benimki de o şekilde çalışıyor hocam. İlk saniyeler içerideki yeterli basıncı sağlayabilmek için içeri hava basıp ondan sonra da köpük atıyor.
1.5 litreye yakın su koydum sonra içine sıvı sabun döktüm göz kararı ama bir tık fazla tabi ki iyi köpürsün diye sonra kapağını kapattım sıktım ve birkaç saniye sonra atmaya başladı fakat dediğim gibi 5 saniye sonra kesiyor dağınık güçsüz bir şekilde atıyor sonra sallıyorum düzeliyor fakat bi 5 10 saniye sonra yeniden atmıyor sürekli salla bas salla bas yapmak zorunda kalıyorum acaba bozuk mu benim ürünüm

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,779
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
1.5 litreye yakın su koydum sonra içine sıvı sabun döktüm göz kararı ama bir tık fazla tabi ki iyi köpürsün diye sonra kapağını kapattım sıktım ve birkaç saniye sonra atmaya başladı fakat dediğim gibi 5 saniye sonra kesiyor dağınık güçsüz bir şekilde atıyor sonra sallıyorum düzeliyor fakat bi 5 10 saniye sonra yeniden atmıyor sürekli salla bas salla bas yapmak zorunda kalıyorum acaba bozuk mu benim ürünüm
Sıvı sabundan ötürü de olabilir. İstersen önce başka bir oto şampuanı ile dene öyle karar ver. Ama benimkilerde böyle bir problem yok. Kullanım esnasında herhangi bir sallama ihtiyacı vs olmuyor. Tuşa bastığım müddetçe köpük atmaya devam ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,053,752
Üyeler
167,363
Son üye
neorm