Polis ve İBDA-C'liler Camide Top Oynadı!

İşidle karşılıklı kale maç yapıyorlar, PKK'lıya pamuk şeker dağıtıyorlar: Türk çocuğuna jop,biber gazı, tazyikli su. Türkiye Yüzyılı.
Türklük namazla dalga geçmek midir?ramazan olduğunu bilerek birayla foto çekilmek midir? aklı olan insan iki taraftan da bir cacık olmayacağını anlar ve üçüncü yola yönelir

Türklük namazla dalga geçmek midir?ramazan olduğunu bilerek birayla foto çekilmek midir? aklı olan insan iki taraftan da bir cacık olmayacağını anlar ve üçüncü yola yönelir
Ayet sallayan adamı Prag'a elçi olarak atayan bir davanın müridi olarak şu din üzerinden drama / mağduriyet üretmeyi bırakın artık. Bu toplumun dini ve milli duygularının hassas olmadığının en büyük kanıtı bu iktidardır. Araç olarak kullandıkları şeyleri bile kırıp döktüler.

Reis solcu gazete misin mübarek. O örgütle oynadığını nereden biliyorsun acaba? Bende saraçhane deki eylemciler ile oynadığını gördüm.

O meydana 5-6 günde 1 milyon kişi gitti. Aralarından çıkan 3-5iyle meydandakileri bir tutmak akıl mı ?

Değil tabi ama camideki o cemaati %51le tutmak da doğru değil
Cami kapatıldı bunlar izin almaya çalıştı alamadılar gene de ''KANUNSUZ'' şekilde cami çevresinde anayasaya Kurucu Atatürk'e hakaretler ederek eylem yaptılar. Polis bırak gazı, jopu yapmayın abiler diyerek saygısını bile bozmadı. Cami içerisinde normal bir cemaatin olduğunu da düşünmüyorum. Kimse eylem varken o camide namaz kılmaya gitmez zaten.

Haber başlığı çok önemli şey aslında
-Polisler İslam düşkünleri ile camiide top oynadı 🥰😍

-Eylemciler ramazan ayında camiiyi futbol sahasına çevirdi😡

Başka bir yerde de eylemcilerle polis oynadı diye gördüm aynı haberi. İkisi de olabilir, camide top oynamak normal bir şey.

ibad c kız yurduna da saldımışlar nasıl bir zihniyet ise

vatana ıhanettır bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,289
Üyeler
187,177
Son üye
Bgrklnc
Geri