Neler Yeni

Polislik sonucum başarısız

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Hayatımda kardeşimin ölümünden sonra en çok yıkıldığım an olabilir büyük umutlarım vardı ama maalesef sözlü mülakatta elenmişim en çok dokunan o kadar çalışıp çabalayıp sınavı parkuru geçip mülakatta sorulara güzel cevap vermeme rağmen bu haksızlığa uğramam babam engelli çalışıyor annem hasta çalışıyor kimsemiz yok o yüzden mi kazanamıyoruz çok doldum içimi dökmek istedim

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,015
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Başın sağ olsun dostum.

Bilirsin ki düşeni tekmeler bu hayat. Ezileni daha da ezer.. Bizim yüzümüze gülmez hiçbir zaman.
Mezuna kalıp YKS'ye hazırlanma şansın var mı?

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başın sağ olsun dostum.

Bilirsin ki düşeni tekmeler bu hayat. Ezileni daha da ezer.. Bizim yüzümüze gülmez hiçbir zaman.
Mezuna kalıp YKS'ye hazırlanma şansın var mı?
Şuan 2 yıllk okuyorum 1. Sınıfım zaten git geldeydim son zamanlarda artık hayattan soğumaya başladım hep güçsüzün ezilmesi çok dokunuyor şunu yazarken bile ağlayarak yazıyorum artık çok sıkıldım 19 yaşındayım hayatlarımızın en güzel zamanlarımızı geçirmemiz gerekirken gelecek kaygısı stres içinde yaşıyorum

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,015
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Şuan 2 yıllk okuyorum 1. Sınıfım zaten git geldeydim son zamanlarda artık hayattan soğumaya başladım hep güçsüzün ezilmesi çok dokunuyor şunu yazarken bile ağlayarak yazıyorum artık çok sıkıldım 19 yaşındayım hayatlarımızın en güzel zamanlarımızı geçirmemiz gerekirken gelecek kaygısı stres içinde yaşıyorum
Üzüldükçe kendimizi yıpratırız sadece dostum. Bunun bize bir faydası dokunmaz ki..

Her şeye rağmen hayata bir şekilde tutunmak gerekiyor her ne kadar zor olsa da. Aksi takdirde yaşayan bir ölü haline geliriz. Hislerimizi kaybederiz. Çevremizdekileri kaybederiz. Daha da kötü duruma sürükleniriz ister istemez..

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üzüldükçe kendimizi yıpratırız sadece dostum. Bunun bize bir faydası dokunmaz ki..

Her şeye rağmen hayata bir şekilde tutunmak gerekiyor her ne kadar zor olsa da. Aksi takdirde yaşayan bir ölü haline geliriz. Hislerimizi kaybederiz. Çevremizdekileri kaybederiz. Daha da kötü duruma sürükleniriz ister istemez..
Annem ve babamı bu halde bırakamadığım için şuan bu hayata katlanıyorum yoksa çok uzun zamandır yaşayan ölüyüm

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,015
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,442
İsim
Oğuz
Ben de elenmişim maalesef, gelmesini bekliyordum, üniye devam.

Top Bottom