m2 desteği olmaz ram frekansı düşer oc yapamazsın vrm b450 dha iyi ama mecbur bütce az diyosan ram ilerde arttır 8kalsın sadece anakart b450yap
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende böyle alcam
m2 desteği olmaz ram frekansı düşer oc yapamazsın vrm b450 dha iyi ama mecbur bütce az diyosan ram ilerde arttır 8kalsın sadece anakart b450yap
m2 desteği nedir hocam ? oc yapmaya gerek duymam sanırım gerek yok zatenm2 desteği olmaz ram frekansı düşer oc yapamazsın vrm b450 dha iyi ama mecbur bütce az diyosan ram ilerde arttır 8kalsın sadece anakart b450yap
bende böyle alcam
sata ssdlerden daha hızlı ssdm2 desteği nedir hocam ? oc yapmaya gerek duymam sanırım gerek yok zaten
kart takarsın bence yetersiz kalır diye düşünüyorum ilerde alırsın ondan iyi kart alınca forumdan yardım alıp oc yapıp işlemciyi güçlendirebilirsinm2 desteği nedir hocam ? oc yapmaya gerek duymam sanırım gerek yok zaten
mesela 7gb okuma olan da var 980 proAnladım çok teşekkür ederim
Acaba gamegarajda yılbaşı indirimi olur mu beklesemmikart takarsın bence yetersiz kalır diye düşünüyorum ilerde alırsın ondan iyi kart alınca forumdan yardım alıp oc yapıp işlemciyi güçlendirebilirsin
mesela 7gb okuma olan da var 980 pro
bilmiyorum beklemek daha iyi olabilirAcaba gamegarajda yılbaşı indirimi olur mu beklesemmi
2.ele yönel boşver doğru düzgün bi sistem toplayamazsın oyun için en azındanHarddisk yok max 3.3k
sana kalmış ozaman bekle yada simdi al ben olsam simdi alırım dolar artabilirHarddisk yok max 3.3k
Anladımmsana kalmış ozaman bekle yada simdi al ben olsam simdi alırım dolar artabilir
hocam ben valorant cs go oynarım yeter adobe filan kullanirim bide yetmezmi bu ?2.ele yönel boşver doğru düzgün bi sistem toplayamazsın oyun için en azından
yetmez 2.el topla benceAnladımm
hocam ben valorant cs go oynarım yeter adobe filan kullanirim bide yetmezmi bu ?