Pollux 3AN Aquarius 5AN

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
Merhaba arkadaşlar kardeşim bir bilgisayar topladı Pollux 3 AN özelleştirererk gtx1650 super koydu ve ryzen 5 1600 af ekledi 3850 liraya aldı makineyi neyse geldi 10.günü bugün aldığı sitede bakarken bende kasa alacağım için aquarius 5an modeline baktım ve özelleştirme seçeneklerinde gtx1650s ve ryzen 5 1600af vardı onları seçince fiyat 3847 sonra kardeşime sordum görmediğini söyledi ve hem kasası daha iyi hem 550 watt psu var bizim sistemde 450 watt var onda biostar b450 var bizde asus a320 var hem anakart hem power supply farkı hemde kasa kontrol edilebilir oluyor iade etsekmi kararsız kaldık sitenin de niye böyle bir şey yaptığını merak ediyorum açıkcası :)

Ekler

• asa.webp
    asa.webp
    85.5 KB · Hit: 69
  • as.webp
    as.webp
    98.5 KB · Hit: 75
m2 desteği ver m2 takmayız zaten ayrıca overclock desteği var biz onuda yapmayız işlemcimiz her oyunda %50 yüklere bile gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence iade ile uğraşmayın.
450 watt psu bu sisteme fazla yeter dimi ben kasa önemli değilde sırf 550 watt psu var diye iade etmek istiyorum

Knk iade ile uğraşmak istersen yap 5 an ye gelince al

Knk iade ile uğraşmak istersen yap 5 an ye gelince al
cihaz bize 21 mayıs da gelmiş süresi devam ediyor hala açtık kullandık programları kurduk tek korkum psu dan o yüzden uğraşmaya değermi sence ?

A320 ile b450 farkı nedir oc dışında?
m2 farkı var bildiğim değermi sizce biostar bilmediğim bi marka birde

cihaz bize 21 mayıs da gelmiş süresi devam ediyor hala açtık kullandık programları kurduk tek korkum PSU dan o yüzden uğraşmaya değermi sence ?

Yeni amd işlemcilerinde sorun çıkarıcak ama b450 msı ın haberine göre destekliyicek.

cihaz bize 21 mayıs da gelmiş süresi devam ediyor hala açtık kullandık programları kurduk tek korkum PSU dan o yüzden uğraşmaya değermi sence ?

Knk özele gel sana teknik servis numarasını vereyim ulaş sor kaç gün sürer diye bende garanti için almıştım

Yeni AMD işlemcilerinde sorun çıkarıcak ama b450 msı ın haberine göre destekliyicek.
yeni işlemci takmak istediğimde bildiğim kadarıyla soket değişicek sanırım amd tarafında b450 de kurtarmayabilir kurtarsa bile 5 sene işlemci değiştirmez kardeşim yaşı ufak zaten gta minecraft vesaire oynuyor

Güncel

Daha iyisi varken onu almaya çalış. Kısaca uğraş.

Değiştirmedik bugün 14. Gün sebebi ddr5 ramlar gelicek 5.6. Nesil amd işlemcileri zaten b450 ye takamam çok olur da 3 sene sonra anakart ram işlemci komple yenilerim ya biostar markasına da güvenemedim onla overclock yapsam sıkıntı olabilir dediler asus olsun a serisi olsun 😊 teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,558
Üyeler
189,629
Son üye
syntaxdll
Geri