Yinede alınabilir. sonra değiştirirsiniz.Anlıyorum ama buna bütçem yok anakart falan onunla uğraşamam maalesef
Anlıyorum peki bişey daha sorucam forumda bi arkadaş sistem satıyor 0 diyor i3 10100f gtx 1650 falan var 7500 diyor alınır mı hem daha ucuz benim içjn iyi klavye mouse para kalmış oluyorYinede alınabilir. sonra değiştirirsiniz.
1 saat önce sıfırı vardı. şuan stoğu bitti. aynı özellikler. 7500TL.Anlıyorum peki bişey daha sorucam forumda bi arkadaş sistem satıyor 0 diyor i3 10100f gtx 1650 falan var 7500 diyor alınır mı hem daha ucuz benim içjn iyi klavye mouse para kalmış oluyor
Nerede stoğu vardı belki tekrar gelir ama ondaki de 0 mış
Gtx 1050 li sistemler 8500 tl zaten 1650 li sistem 9500Hazır Sistemler
En uygun fiyat performans dengesi sağlayacak şekilde üretilmiş hazır sistemler bu kategorimizde yer almaktadır. Sizin için Türkiye’nin en tecrübeli PC Toplama tesislerinde isteğinize bağlı olarak montajı yapılan hazır sistemler hızlı kargo avantajı ile satılmaktadır.www.gaming.gen.tr
? Bruh.Gtx 1050 li sistemler 8500 TL zaten 1650 li sistem 9500
Hayır attığınız link de o fiyatlar var onu demek istedim ben yanlış anladınız galiba beni? Bruh.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç piyasadan haberiniz yoksa. yorum yapmayın lütfen. benim dediğime bakın.
İndirimde sistem yok çünkü. dedim ya bitti diye?Hayır attığınız link de o fiyatlar var onu demek istedim ben yanlış anladınız galiba beni