Gl0ve
80+ Bronze
Dahası
Hocam küresel ısınmaya dua edinSilivri soğuktur
Hocam küresel ısınmaya dua edinSilivri soğuktur
ya dostum her neyse işte bana burda edebiyat mı yapıcaksın. sevmiyorum o tarz oyun böyle bir savunma yaptığına göre kesin oyuna 280 TL verenlerdensindir .dMMO ?? Önce oyunu araştırın. Sonra belki konuşuruz.
Ölümle tehdit edilmiş abi firma ondanmış yaOyun en az 1 yıl daha ertelenmeliydi bunlar bu kadar sorun ile bu oyunu neden çıkardılar anlamıyorum
Reis geçen de 6 ay demiştinOyun en az 1 yıl daha ertelenmeliydi bunlar bu kadar sorun ile bu oyunu neden çıkardılar anlamıyorum
Bir Enis Kirazoğlu sözü vardırCDPR'ye darbe üstüne darbe!
Polonya Hükümeti, Cyberpunk 2077 oyunu için performans güncelleme yamaları yayınlama sözünü yerine getirmemesi durumunda, önceki yıla ait gelirinin %10'unu CD Projekt RED'den tahsil edecek.
Konu ile ilgili Rekabet ve Tüketicinin Korunması Ofisi sözcüsü Małgorzata Cieloch şu yorumu yaptı:
"Girişimciden oyunla ilgili sorunları ve yaptığı eylemleri açıklamasını istiyoruz. Yapımcının konsollarda oynamayı imkansız kılan düzeltmeler yapmak veya zorlukları çözmek için nasıl çalıştığını, aynı zamanda şikayette bulunan ve oyun oynama imkânının olmaması nedeniyle satın alma işleminden memnun olmayan kişilere nasıl davranmayı planladığını kontrol edeceğiz."
Cyberpunk 2077 ciddi ciddi CDPR'ye dert oldu.
Siz neler düşünüyorsunuz?
Herkes adamların ailesi ile tehdit etti senin anneni öldüreceğiz diye tehdit mesajı gelseydi yüzlerce kişiden görürdüm seni onu geçtim adamlar acele etmedi , herkes artık çıksın çıksın diye çok konuştu oyundaki buglar olması tamamen normal şeyler şimdi üstlerine bide polonya binmiş... diyecek hiçbirşey bulamıyorum iyi olmuş diyorsunuz birdeİyi oldu bence, o kadar bug'u varken aceleye getirip yakında diye reklam yapmayacaklardı. Şimdi de bu kadar baskı altında düzeltsinler bakalım düzeltebiliyorlarsa.
koskoca firmaya değil çalışanlara tek tek atıyorlardı , MMO ne demek biliyormusun ondan bile şüpheliyim ki bu oyunun MMO ile gram alakası yok , fikrin var ama bilgin yok oyüzden pek konuşma bence.1.si ben oyunu bile almadım. İşim olmaz MMO sevmiyorum zaten. 2.si üsteleyen firmadan banane 3.sü koskoca firmaya ölüm tehditi geliyordu ondan çıktı yani oyun
Yada konuşmadan önce biraz araştırda öyle at belki tutarHerkes adamların ailesi ile tehdit etti senin anneni öldüreceğiz diye tehdit mesajı gelseydi yüzlerce kişiden görürdüm seni onu geçtim adamlar acele etmedi , herkes artık çıksın çıksın diye çok konuştu oyundaki buglar olması tamamen normal şeyler şimdi üstlerine bide polonya binmiş... diyecek hiçbirşey bulamıyorum iyi olmuş diyorsunuz birde
koskoca firmaya değil çalışanlara tek tek atıyorlardı , MMO ne demek biliyormusun ondan bile şüpheliyim ki bu oyunun MMO ile gram alakası yok , fikrin var ama bilgin yok oyüzden pek konuşma bence.
MMO CyberPunk varmı nerede?1.si ben oyunu bile almadım. İşim olmaz MMO sevmiyorum zaten. 2.si üsteleyen firmadan banane 3.sü koskoca firmaya ölüm tehditi geliyordu ondan çıktı yani oyun
Bence oyunculardan geri dönüşlerle oyunu geliştirmek isteyip düzeltmek istediler fakat istedikleri gibi gitmedi.Oyun en az 1 yıl daha ertelenmeliydi bunlar bu kadar sorun ile bu oyunu neden çıkardılar anlamıyorum
Pintipanda sağolsun bedavaya geldi.ya dostum her neyse işte bana burda edebiyat mı yapıcaksın. sevmiyorum o tarz oyun böyle bir savunma yaptığına göre kesin oyuna 280 TL verenlerdensindir .d
Ama ne zamnaki The Witcher 3'ü de aynı firma yapmıştır:Bir Enis Kirazoğlu sözü vardır
"Fakat CDPR için işler beklendiği gibi gitmedi..."