Neler Yeni

Polonya hükümeti CP2077'ye müdalahe edecek iddiası

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
MMO ?? Önce oyunu araştırın. Sonra belki konuşuruz.
ya dostum her neyse işte bana burda edebiyat mı yapıcaksın. sevmiyorum o tarz oyun :D böyle bir savunma yaptığına göre kesin oyuna 280 TL verenlerdensindir .d

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
30 saatlik savede en fazla 10-12 bug gördüm şanslı olmawk

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Hükümetin yaptığı çok doğru. Algıyı arttırdılar arttırdılar, verdiler coşkuyu sonra fiyasko oldu. Sorumlu bir şirketin bunu düzeltmesi gerektiği için hükümette haliyle denetlemeleri sıklaştırıyor.

T.P.G.

80+ Titanium
CDPR'ye darbe üstüne darbe!

Polonya Hükümeti, Cyberpunk 2077 oyunu için performans güncelleme yamaları yayınlama sözünü yerine getirmemesi durumunda, önceki yıla ait gelirinin %10'unu CD Projekt RED'den tahsil edecek.

Konu ile ilgili Rekabet ve Tüketicinin Korunması Ofisi sözcüsü Małgorzata Cieloch şu yorumu yaptı:

"Girişimciden oyunla ilgili sorunları ve yaptığı eylemleri açıklamasını istiyoruz. Yapımcının konsollarda oynamayı imkansız kılan düzeltmeler yapmak veya zorlukları çözmek için nasıl çalıştığını, aynı zamanda şikayette bulunan ve oyun oynama imkânının olmaması nedeniyle satın alma işleminden memnun olmayan kişilere nasıl davranmayı planladığını kontrol edeceğiz."

Cyberpunk 2077 ciddi ciddi CDPR'ye dert oldu.
Siz neler düşünüyorsunuz?
Bir Enis Kirazoğlu sözü vardır

"Fakat CDPR için işler beklendiği gibi gitmedi..."

Kromss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Erkin
İyi oldu bence, o kadar bug'u varken aceleye getirip yakında diye reklam yapmayacaklardı. Şimdi de bu kadar baskı altında düzeltsinler bakalım düzeltebiliyorlarsa.
Herkes adamların ailesi ile tehdit etti senin anneni öldüreceğiz diye tehdit mesajı gelseydi yüzlerce kişiden görürdüm seni onu geçtim adamlar acele etmedi , herkes artık çıksın çıksın diye çok konuştu oyundaki buglar olması tamamen normal şeyler şimdi üstlerine bide polonya binmiş... diyecek hiçbirşey bulamıyorum iyi olmuş diyorsunuz birde
1.si ben oyunu bile almadım. İşim olmaz MMO sevmiyorum zaten. 2.si üsteleyen firmadan banane 3.sü koskoca firmaya ölüm tehditi geliyordu ondan çıktı yani oyun :D
koskoca firmaya değil çalışanlara tek tek atıyorlardı , MMO ne demek biliyormusun ondan bile şüpheliyim ki bu oyunun MMO ile gram alakası yok , fikrin var ama bilgin yok oyüzden pek konuşma bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkes adamların ailesi ile tehdit etti senin anneni öldüreceğiz diye tehdit mesajı gelseydi yüzlerce kişiden görürdüm seni onu geçtim adamlar acele etmedi , herkes artık çıksın çıksın diye çok konuştu oyundaki buglar olması tamamen normal şeyler şimdi üstlerine bide polonya binmiş... diyecek hiçbirşey bulamıyorum iyi olmuş diyorsunuz birde

koskoca firmaya değil çalışanlara tek tek atıyorlardı , MMO ne demek biliyormusun ondan bile şüpheliyim ki bu oyunun MMO ile gram alakası yok , fikrin var ama bilgin yok oyüzden pek konuşma bence.
Yada konuşmadan önce biraz araştırda öyle at belki tutar

Kromss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Erkin
Oyun en az 1 yıl daha ertelenmeliydi bunlar bu kadar sorun ile bu oyunu neden çıkardılar anlamıyorum
Bence oyunculardan geri dönüşlerle oyunu geliştirmek isteyip düzeltmek istediler fakat istedikleri gibi gitmedi.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri