Neler Yeni

Polosmart DS4 PC Bluetooth bağlanmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Muhammed Can ABLAY
Bugün Polosmart DS4 aldım ve Bluetooth ile bilgisayarımdan oyun oynayabilmek için DS4Windows programını indirdim. Rehberlerin dediği her şeyi yaptım ama Bluetooth bağladıktan sonra bilgisayar kontrolcüyü gördüğü halde bağlanmamış gibi davranıyor. Gamepad Tester sitesinden kontrol ettiğimde de bağlanmamış olarak gözüküyor. Gamepadi nasıl bağlayabilirim?

+ Resimde göründüğü gibi herhangi bir kontrolcü yüklenmemiş görünüyor. Kablo ile bağladığımda ise wireless controller isminde bir seçenek çıkıyor.
1686346640770.png

Son düzenleme:

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Ben DS4Windows kurmadan normal controller bağlar gibi (yani orijinali nasılsa) bağlayıp gecikmesiz fifa oynamıştım. Öyle denedin mi hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Muhammed Can ABLAY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben DS4Windows kurmadan normal controller bağlar gibi (yani orijinali nasılsa) bağlayıp gecikmesiz fifa oynamıştım. Öyle denedin mi hocam
DS4Windowsu kapatınca da bağlanmadı ama yine de bi silip öyle deniyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğim gibi hala aynı şekilde. bağlandığı halde bağlanmamış gibi davranıyor.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
DS4Windowsu kapatınca da bağlanmadı ama yine de bi silip öyle deniyim.

Dediğim gibi hala aynı şekilde. bağlandığı halde bağlanmamış gibi davranıyor.
Bilemedim :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Muhammed Can ABLAY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk mesajı güncelledim!!

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Bugün Polosmart DS4 aldım ve Bluetooth ile bilgisayarımdan oyun oynayabilmek için DS4Windows programını indirdim. Rehberlerin dediği her şeyi yaptım ama Bluetooth bağladıktan sonra bilgisayar kontrolcüyü gördüğü halde bağlanmamış gibi davranıyor. Gamepad Tester sitesinden kontrol ettiğimde de bağlanmamış olarak gözüküyor. Gamepadi nasıl bağlayabilirim?

+ Resimde göründüğü gibi herhangi bir kontrolcü yüklenmemiş görünüyor. Kablo ile bağladığımda ise wireless controller isminde bir seçenek çıkıyor.
Alıntıyı görüntüle
sorunu çözebildin mi çözümü yoksa iade edicem kolu

Alıntıyı görüntüle
Kanka steam açık olmazsa kolu görüyor bilgisayar garip bi şekilde steam açıkken kolun bağlantısı kopuyor sebebini bilemiyorum

Son düzenleme:

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Sorunun çözümünü buldum yabancı steam forumunda. Ds4 Windows yüklü olması lazım.
1: Steam'in otomatik açılmasını kapat görev yöneticisinden
2: Steami ve Ds4 Windows'u görev yöneticisinden kapat
3: Kolu kapat ve Aygıtlardan kaldır
4: PC'yi yeniden başlat (komple kapatıp öyle açtım ben)
5: Önce kolu bağla ve ds4'ü aç (kolu repairleyin yazmış adam ama ben öyle bi seçenek bulamadım)
6: DS4 settingsten Hide Ds4 Controller işaretle sağ alttan tekrar start demen gerekecek.
7: Steami aç ve kontrol et umarım düzelir.
Orjinal Çözüm ve link:

I had issues like this a while ago.
Close Steam and DS4Windows.
Remove the wireless controller.
Reboot PC.
Load DS4Windows and repair the DS4.
Once paired make sure "Hide DS4 Controller" is enabled in the settings.
Load Steam and it should hopefully be working now.

It starts to get screw for me if I've loaded Steam before DS4windows and I need to redo everything again. You don't need to have a DS4 turned on and connected but DS4windows needs to be loaded before Steam. Provided it is I can turn multiple DS4 controller on and off without having any issues gaming with them.

EDIT: Oh and yes disable Steams DS4 support if you intend to stick to using DS4Windows.

Top Bottom