Baya Uyguna AlmışsınızBende bir sıkıntı olmadı ben 120 TL almıştım ilk ciktigında alamadım 1 ay sonra bir yerde fiyatı düşmüştü şansà o fiyata almıştım yani
F710 ya da F310 bakın polosmart ürünleri fiyatına göre çok kaliteli değil bence.Yakın Zamanda Bim'e Geliyor Sanırsam. Fiyatı 270 TL.
Ağırlıklı Olarak Pes, Fifa, Gta5 ve Hikaye Oyunları Oynuyorum. Sizce Alınabilir mi ?
öylese alınır bilir gibiKonsol İçin Alacam. Bahsettiğiniz Ürünler Ps4 e Uymaz Bence![]()
Snopy ps3 860bt modeline bak ben pc de kullanıyorum normalde ps3 için yapılmış çok kaliteli kol eğer olursa onu al bu polo smarttan falan kat kat iyi ds3 ten bile iyiKonsol İçin Alacam. Bahsettiğiniz Ürünler Ps4 e Uymaz Bence![]()
Çok Klas Duruyor. Güzel Kol Fakat Uyacağını Sanmıyorum. Yinede SağolunSnopy ps3 860bt modeline bak ben pc de kullanıyorum normalde ps3 için yapılmış çok kaliteli kol eğer olursa onu al bu polo smarttan falan kat kat iyi ds3 ten bile iyi
Orjinal ds3 çalışıyorsa bu da çalışır istersen al dene olmazsa iade edersin polo smarttan çok daha iyi o kola 100den fazla vermeÇok Klas Duruyor. Güzel Kol Fakat Uyacağını Sanmıyorum. Yinede Sağolun![]()