Popeyes burger king gibi yerleri nereye şikayet edebilirim

Kardeşim madem senin nezninde herifler mimli, kuryeyi 2 dakika bekletip gözünün önünde paketi açsana? Tabi "Gerekli aksiyonları alacağız" diyecekler. Başka ne demelerini bekliyorsun ki?

Kardeşim madem senin nezninde herifler mimli, kuryeyi 2 dakika bekletip gözünün önünde paketi açsana? Tabi "Gerekli aksiyonları alacağız" diyecekler. Başka ne demelerini bekliyorsun ki?
olm siz hastamısınız sizin sıkıntılarınız mı var bu fikirler bi tek sizin aklınıza mı geliyo sanıyosunuz kaç defa kuryenin yanında açtım adam dedi tamam ben müdüre ileticem dedi fişin fotoğrafını çekti yemeğin yarısından fazlası nerdeyse eksikti.Müdürün telefonunu verme şansın varmı dedim malesef veremem dedi ama ileticem dedi.Benim sorum nereye şikayet edicem ticaret bakanlığının bir uygulaması var mı diye açtım konuyu akıl almaya ihtiyacım yok

olm siz hastamısınız sizin sıkıntılarınız mı var bu fikirler bi tek sizin aklınıza mı geliyo sanıyosunuz kaç defa kuryenin yanında açtım adam dedi tamam ben müdüre ileticem dedi fişin fotoğrafını çekti yemeğin yarısından fazlası nerdeyse eksikti.Müdürün telefonunu verme şansın varmı dedim malesef veremem dedi ama ileticem dedi.Benim sorum nereye şikayet edicem ticaret bakanlığının bir uygulaması var mı diye açtım konuyu akıl almaya ihtiyacım yok

Ulan akıl almaya ihtiyacın yoksa Google'a sor. Git CİMER'e şikayet et. Buraya boş boş konu açıp da milletten akıl beklememek zaten senin ne derece sıkıntılı biri olduğunu anlatıyor.

Ulan akıl almaya ihtiyacın yoksa Google'a sor. Git CİMER'e şikayet et. Buraya boş boş konu açıp da milletten akıl beklememek zaten senin ne derece sıkıntılı biri olduğunu anlatıyor.
hala akıl vermeye devam ediyo google diyo :D zavallı

Reaksiyon almıyorlar sonuç olarak sipariş verirsen eksik gelir. Eksik yemek istiyorsan sipariş etmeye devam et. Gidip işletmeden teslim alabilirsin. Bana kalırsa temiz dondurulmuş köfte ile kendin yap derim artık bu tarz yerler ucuz bile değil.

şikayet vara 30 kere şikayetimi ilettim.Utanmaz herifler sosları vs eksik göndermeyi geçtim adamlar hamburger göndermiyo.beni sayısız aradılar popeyesten ve burgerkingten tek dedikleri gerekli aksiyonlar alınacak başka bir şey dedikleri yok.Dün yine popeyesten sipariş verdim kurye paketi verdi yine yemek hafif belli yani,açtım yine hamburger eksik.Restorant müdürünü harbiden çok fena dövücem artık 5 aydır sabrediyoruz bu kadar utanmazlık ben görmedim.Söyleme ozaman diyen kuş beyinli arkadaşlar çıkar muhtemelen.Seviyorum popeyes sepette150 vs de akıyo yani.Bunları hangi kuruma şikayet etsem tüketici hakem heyeti hariç.
Şans işi hocam ben de popeyes bayılırım yazın çok yedim ama artık bıraktım üni için antepe gelince eve 5 dk mesafede mükemmel bir dönerci buldum. Eve hemen geliyor ve patatesleri mükemmel.

istediğiniz kadar şikayet edin denetleme olmadığından sonra boş

hala akıl vermeye devam ediyo google diyo :D zavallı

Kardeşim, psikopat mısın? Nereye şikayet edildiğini bilmiyorsan Google'a soracaksın. Biliyorsan CİMER ve THH'ne şikayet dilekçeni dolduracaksın. Bu olayın bu kadar zor olmaması gerek. Ayrıca şu olayda bile konu açıyorsun ve "zavallı" ben mi oluyorum? Komik çocukmuşsun, sevdim seni.

Kardeşim, psikopat mısın? Nereye şikayet edildiğini bilmiyorsan Google'a soracaksın. Biliyorsan CİMER ve THH'ne şikayet dilekçeni dolduracaksın. Bu olayın bu kadar zor olmaması gerek. Ayrıca şu olayda bile konu açıyorsun ve "zavallı" ben mi oluyorum? Komik çocukmuşsun, sevdim seni.
o zaman forumda hiçkimse konu açmasın direkt googleye sorsun.Bana konu harici akıl verme.Bilmediğim bir şey çıkar belki diye konu açmışım,biri derki evet kardeşim benimde başıma geldi x ten yazdım yok işte tabdan yazdım hallettiler yazar olay çözülür.Ama senin gibi ilgi açları,senin gibi zavallılar konudan çarptırır tartışma ortamı yaratır.

Son düzenleme:
o zaman forumda hiçkimse konu açmasın direkt googleye sorsun.Bana konu harici akıl verme.Bilmediğim bir şey çıkar belki diye konu açmışım,biri derki evet kardeşim benimde başıma geldi x ten yazdım yok işte tabdan yazdım hallettiler yazar olay çözülür.Ama senin gibi ilgi açları,senin gibi zavallılar konudan çarptırır tartışma ortamı yaratır.Sen daha komiksin soytarılığa hala devam ediyosun :D

Hakkında hakaret davası yiyince bakalım yine gülebilecek misin? :) İyi forumlar şimdilik.

Hakkında hakaret davası yiyince bakalım yine gülebilecek misin? :) İyi forumlar şimdilik.
1758400384721.webp

:D allah belanı versin bile hakaret sayılmıyo :D Zavallıdan dava açıcan he

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,395
Üyeler
184,620
Son üye
luciferina
Geri