Neler Yeni

'Popeyes' Firması hakkında merak ettikleriniz.

KasapBey

80+ Silver
Katılım
16 Mayıs 2022
Mesajlar
2,712
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
İnsanlar fastfood ürünlerinin hazırlanışı, yapılışı ve sürecini merak ediyorlar. 8 aydır Popeyes'da çalışıyorum. Firma hakkında sorularınız, merak ettikleriniz var ise açık şekilde yanıtlamak isterim.
 

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Katılım
13 Şubat 2021
Mesajlar
8,808
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
şubelere her gittiğimde neden hep kalça veya göğüs hep kalmıyor?
 

KasapBey

80+ Silver
Katılım
16 Mayıs 2022
Mesajlar
2,712
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
şubelere her gittiğimde neden hep kalça veya göğüs hep kalmıyor?
Birçok nedeni olabilir. Ürünün tarihi geçmiş olabilir. Ürün bitmiş olabilir. Yada satılmaması gerekebilir. Bazen ürünleri sadece paket için yada restoran için ayırıyorlar. Kalabalık olan restoranlarda kalmaması normal çünkü çok satılıyor sayılarıda diğer tavuklara göre az. Kalça kaburga but göğüs az iş yapan yeni açılan yerlerde atık olması yada bozulması daha yakın. İş yapan yerlerde parça tavuk var ise tazedir.
 

memz

80+ Silver
Katılım
5 Haziran 2020
Mesajlar
3,604
En İyi Cevap
2
Hocam hepsi ameriganin oyunlari dimi hakliyim dimi (haksiz olamam)(!)
 

KasapBey

80+ Silver
Katılım
16 Mayıs 2022
Mesajlar
2,712
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Katılım
27 Mart 2020
Mesajlar
14,641
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,245
Konum
Realhas hoca için adalet istiyoruz
İsim
Mert Can Ergün
Çalıştığın şube tab gıda ya mı ait
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de tab gıda burger kingte çalıştım 3 sene
 

KasapBey

80+ Silver
Katılım
16 Mayıs 2022
Mesajlar
2,712
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8

wpa_supplicant

80+ Silver
Katılım
26 Ocak 2021
Mesajlar
2,892
En İyi Cevap
22
yag ne kadar surede bir degistiriliyor ve fritoz yagi gibi bir sey mi yoksa aycicek yagi mi kullaniliyor
 

KasapBey

80+ Silver
Katılım
16 Mayıs 2022
Mesajlar
2,712
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
yag ne kadar surede bir degistiriliyor ve fritoz yagi gibi bir sey mi yoksa aycicek yagi mi kullaniliyor
Yağlar 4-5 günde bir atık oluyor. Her gün, geceleri yağ devir daim yapılarak temizleniyor. Bitkisel yağ kullanılıyor.
 

wpa_supplicant

80+ Silver
Katılım
26 Ocak 2021
Mesajlar
2,892
En İyi Cevap
22
Yağlar 4-5 günde bir atık oluyor. Her gün, geceleri yağ devir daim yapılarak temizleniyor. Bitkisel yağ kullanılıyor.
sabah yemek daha mi mantikli oluyor oyle olunca minimum zarar icin
 

KasapBey

80+ Silver
Katılım
16 Mayıs 2022
Mesajlar
2,712
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Hamburgerdeki acılı mayonez tarifi ne
Acılı olan şey mayonez. Biber tarzı bir ürün kullanıldığını düşünüyorum. Yada acı sosla karıştırılmış mayonez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sabah yemek daha mi mantikli oluyor oyle olunca minimum zarar icin
Şans işi olur. Atık olacağı gecenin sabahıda olabilir. Tertemiz yağda olabilir. Yağlar zaten ölçülerek atılır. Özel cihaz ile ölçülür. Belirli bir değer üstü verirse atılır. Müdürler veya personeller izin vermez, veremez. Pişirme yağları hiçbir zaman asla yenilmeyecek kadar kötü durumda olmaz. Atık olacak yağ yada ürün sınıra gelince atılmaz. Yaklaşınca atılmaya başlanır.
 
Top Bottom