Birçok nedeni olabilir. Ürünün tarihi geçmiş olabilir. Ürün bitmiş olabilir. Yada satılmaması gerekebilir. Bazen ürünleri sadece paket için yada restoran için ayırıyorlar. Kalabalık olan restoranlarda kalmaması normal çünkü çok satılıyor sayılarıda diğer tavuklara göre az. Kalça kaburga but göğüs az iş yapan yeni açılan yerlerde atık olması yada bozulması daha yakın. İş yapan yerlerde parça tavuk var ise tazedir.şubelere her gittiğimde neden hep kalça veya göğüs hep kalmıyor?
Hamburgerdeki acılı mayonez tarifi neİnsanlar fastfood ürünlerinin hazırlanışı, yapılışı ve sürecini merak ediyorlar. 8 aydır Popeyes'da çalışıyorum. Firma hakkında sorularınız, merak ettikleriniz var ise açık şekilde yanıtlamak isterim.
Yağlar 4-5 günde bir atık oluyor. Her gün, geceleri yağ devir daim yapılarak temizleniyor. Bitkisel yağ kullanılıyor.yag ne kadar surede bir degistiriliyor ve fritoz yagi gibi bir sey mi yoksa aycicek yagi mi kullaniliyor
sabah yemek daha mi mantikli oluyor oyle olunca minimum zarar icinYağlar 4-5 günde bir atık oluyor. Her gün, geceleri yağ devir daim yapılarak temizleniyor. Bitkisel yağ kullanılıyor.
Acılı olan şey mayonez. Biber tarzı bir ürün kullanıldığını düşünüyorum. Yada acı sosla karıştırılmış mayonez.Hamburgerdeki acılı mayonez tarifi ne
Şans işi olur. Atık olacağı gecenin sabahıda olabilir. Tertemiz yağda olabilir. Yağlar zaten ölçülerek atılır. Özel cihaz ile ölçülür. Belirli bir değer üstü verirse atılır. Müdürler veya personeller izin vermez, veremez. Pişirme yağları hiçbir zaman asla yenilmeyecek kadar kötü durumda olmaz. Atık olacak yağ yada ürün sınıra gelince atılmaz. Yaklaşınca atılmaya başlanır.sabah yemek daha mi mantikli oluyor oyle olunca minimum zarar icin