Neler Yeni

'Popeyes' Firması hakkında merak ettikleriniz.

KasapBey

80+ Silver
Katılım
16 Mayıs 2022
Mesajlar
3,064
Reaksiyon skoru
1,024
İnsanlar fastfood ürünlerinin hazırlanışı, yapılışı ve sürecini merak ediyorlar. 8 aydır Popeyes'da çalışıyorum. Firma hakkında sorularınız, merak ettikleriniz var ise açık şekilde yanıtlamak isterim.
 
şubelere her gittiğimde neden hep kalça veya göğüs hep kalmıyor?
 
şubelere her gittiğimde neden hep kalça veya göğüs hep kalmıyor?
Birçok nedeni olabilir. Ürünün tarihi geçmiş olabilir. Ürün bitmiş olabilir. Yada satılmaması gerekebilir. Bazen ürünleri sadece paket için yada restoran için ayırıyorlar. Kalabalık olan restoranlarda kalmaması normal çünkü çok satılıyor sayılarıda diğer tavuklara göre az. Kalça kaburga but göğüs az iş yapan yeni açılan yerlerde atık olması yada bozulması daha yakın. İş yapan yerlerde parça tavuk var ise tazedir.
 
Çalıştığın şube tab gıda ya mı ait
Post automatically merged:

Ben de tab gıda burger kingte çalıştım 3 sene
 
yag ne kadar surede bir degistiriliyor ve fritoz yagi gibi bir sey mi yoksa aycicek yagi mi kullaniliyor
 
yag ne kadar surede bir degistiriliyor ve fritoz yagi gibi bir sey mi yoksa aycicek yagi mi kullaniliyor
Yağlar 4-5 günde bir atık oluyor. Her gün, geceleri yağ devir daim yapılarak temizleniyor. Bitkisel yağ kullanılıyor.
 
Yağlar 4-5 günde bir atık oluyor. Her gün, geceleri yağ devir daim yapılarak temizleniyor. Bitkisel yağ kullanılıyor.
sabah yemek daha mi mantikli oluyor oyle olunca minimum zarar icin
 
Hamburgerdeki acılı mayonez tarifi ne
Acılı olan şey mayonez. Biber tarzı bir ürün kullanıldığını düşünüyorum. Yada acı sosla karıştırılmış mayonez.
Post automatically merged:

sabah yemek daha mi mantikli oluyor oyle olunca minimum zarar icin
Şans işi olur. Atık olacağı gecenin sabahıda olabilir. Tertemiz yağda olabilir. Yağlar zaten ölçülerek atılır. Özel cihaz ile ölçülür. Belirli bir değer üstü verirse atılır. Müdürler veya personeller izin vermez, veremez. Pişirme yağları hiçbir zaman asla yenilmeyecek kadar kötü durumda olmaz. Atık olacak yağ yada ürün sınıra gelince atılmaz. Yaklaşınca atılmaya başlanır.
 
Geri
Top