Neler Yeni

'Popeyes' Firması hakkında merak ettikleriniz.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
deneyimli/deneyimsiz fark eder mi
ilk girdiğinizdeve şuan hangi işi yapıyorsunuz kasa/mutfak?
her türlü işe girersin. deneyimsiz arıyolar. Önce mutfaktasın arada kasayı öğreniyorsun. Kadınlar zaten full kasada biz erkekler hep arkadayız. Sabit bir yerin yok ama yer yer kasa, mutfak yada temizlik falan. Her alanda çalışıyoruz.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,682
İsim
Sarp Yılmaz
İnsanlar fastfood ürünlerinin hazırlanışı, yapılışı ve sürecini merak ediyorlar. 8 aydır Popeyes'da çalışıyorum. Firma hakkında sorularınız, merak ettikleriniz var ise açık şekilde yanıtlamak isterim.
Hocam ürün kalitesi anlamında Popeyes mi daha iyi ürün kullanıyor ve temiz tutuyor yoksa diğer rakipleri mi?

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Hocam ürün kalitesi anlamında Popeyes mi daha iyi ürün kullanıyor ve temiz tutuyor yoksa diğer rakipleri mi?
Popeyesden başka firmada çalışmadım. Tavukların temizliği dikkat ediliyor. Kaliteli olarak tavukları popeyes restoranlarına beypiliç getiriyor. Bence kaliteli. Kaliteyi nasıl bir şeyde değerlendirebilirim bilemiyorum. Popeyes Ve burger king yan yana olduğu için burger kingin az çok çalışma işini görüyorum. Onlarda aynı firmaya ait olduğu için temizlikleri aynı. Saklama koşulları falan. Etlerle ve tavuklarla alakalı bilgim yok.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Clayz

80+ Silver
İnsanlar fastfood ürünlerinin hazırlanışı, yapılışı ve sürecini merak ediyorlar. 8 aydır Popeyes'da çalışıyorum. Firma hakkında sorularınız, merak ettikleriniz var ise açık şekilde yanıtlamak isterim.
neden kfc kadar cıtır ve lezzetlı degıl :D

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
neden kfc kadar cıtır ve lezzetlı degıl :D
Ürün hazırlanışı yapılma aşaması veya pişirilmesi farklı ondandır. KFC yeseydim daha iyi yorum yapabilirdim ama hiç yemedim. Dahada yiyemez gibiyim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fatkındayım ama herhangi bir şubesi olması yeter.
Çalıştığım yer yoğundu günlük en az 50k 40k. Hafta sonları 80 90 görüyorduk. bazen 100 nadirde olsa.

Fatkındayım ama herhangi bir şubesi olması yeter.
60k 50k bazı işyerlerine göre çıtır paralar. Bizim için fazla. Sen birde avmleri düşün 100k dan aşşa indiklerini hiç sanmıyorum.

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Yunus Kocabay
Ürün hazırlanışı yapılma aşaması veya pişirilmesi farklı ondandır. KFC yeseydim daha iyi yorum yapabilirdim ama hiç yemedim. Dahada yiyemez gibiyim :D

Çalıştığım yer yoğundu günlük en az 50k 40k. Hafta sonları 80 90 görüyorduk. bazen 100 nadirde olsa.

60k 50k bazı işyerlerine göre çıtır paralar. Bizim için fazla. Sen birde avmleri düşün 100k dan aşşa indiklerini hiç sanmıyorum.
Ne 100k sı knk bizim burda yoğun bi parkın yanındaki McDonald's 300k alıyomuş günlük

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Ne 100k sı knk bizim burda yoğun bi parkın yanındaki McDonald's 300k alıyomuş günlük
mcdonalds iyi iş yapıyor o zaman. çok şubesi yok galiba ama hiç görmedim.

Top Bottom