gbaleft
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Bütün bir yargı demişsin ya, haklı işte. POP'un hepsini kapsayan bir yargı.Kankam bunun konuyla ne alakası var ?
Bütün bir yargı demişsin ya, haklı işte. POP'un hepsini kapsayan bir yargı.Kankam bunun konuyla ne alakası var ?
Hayır zaten durmadan artık karı kız ot çekiyorum wow tarzı rapleri ama eski raplerine söz atamazsınKafam şey gibi diyordu onu da mı yaşamış ?
Ais ezhel adamdırKafam şey gibi diyordu onu da mı yaşamış ?
Ezhel adamdır ? Knk konuyu kapatalım ben çekip gidiyorum bu sözden sonra.Hayır zaten durmadan artık karı kız ot çekiyorum wow tarzı rapleri ama eski raplerine söz atamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ais ezhel adamdır
Görüyorsan ais ezhel yazıyorum eski lakabı kapat git istersenEzhel adamdır ? Knk konuyu kapatalım ben çekip gidiyorum bu sözden sonra.
Şanışer'in yaptığı şarkılarda eleştirdiği konuların %90'ı gerçek.Ayrıca rapin gerçek olması için illa bahsedilen olayların gerçek olması gerekmiyor.Adam TÜM popu kötüleyip TÜM rapi övmüş bu BÜTÜN bir yargı değil benim dalga geçmem mi BÜTÜN bir yargı ?
Şanışer'in yaptığı şarkılarda eleştirdiği konuların %90'ı gerçek.Ayrıca rapin gerçek olması için illa bahsedilen olayların gerçek olması gerekmiyor.
Edit:Bu arada yanlış mesajı alıntıladım.Kendisinin bir önceki mesajını alıntılayacaktım.
Mesaj atmayın ben kimlerle tartıştığımı öğrendim hiç uğraşacak halim yok başım ağrıyor.Knk konuyu kapatalım ben çekip gidiyorum bu sözden sonra.
Ezhel adamdır. Hem lirikal olarak çok zengin parçaları da var. En son çıkan şarkısı mesela. Türkiyede altyapısı en iyi olan isimlerden.Ezhel adamdır ? Knk konuyu kapatalım ben çekip gidiyorum bu sözden sonra.
Çünkü rap popülerleştiği için pop şarkılar bile rap altyapısıyla çıkıyorBu dönemde adam akıllı bir POP şarkısı bulunamıyor, eskiler çok daha iyiydi.
Şarkıda his diye bir şey vardır bildin mi?Bence şarkıda önemli olan sözlerin ne ifade ettiği söyleyenin ne yaptığı değil.
https://open.spotify.com/playlist/5vNoSw9zNye3IEglVjv8jm?si=4793d1e0037d48c1Rapçiler zengindir giyim tarzları farklıdır ve sokak kültürüne hakimdir (yabancı rap , trap , emoculardan bahsediyorum)
RAPÇİLER DRİPTİR .
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Spotify listem