Neler Yeni

Ana Konu Porçay Hapse Giriyor!

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Silivri soğuktur.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Bende yazdıklarıma dahada dikkat etmeye çalışıyorum yoksa durduk yere hapse girerim eee ne demişler silivri soğuktur yiğenn

En İyi Cevap
3
Üzüldüm.

Eclipse

80+ Bronze
Gelen haberlere sinirlenme ve üzülme eşiğimi arşa çıkarttığım halde beni üzen bir olay oldu hapse girmesi.

mythrowib

80+ Silver
Son düzenleme:

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Girdiği için üzüldüm evet ancak bunun olacağını bildiği halde neden yapmıştı? Yani ortadaki durum malum, Ezhel gibi de değilsin ki elinde tutulur kanıtların olsun. Bir YouTuber ne yaparsa yapsın mizah vs. sayılmıyor kanun karşısında, mizahın izahı olmaz diye boşuna dememişler.

Bunu bildiğin halde parodi dahi olsa yapıyorsan zaten girmeyi göze almışsındır, suçlu taraf malum ama en az o kadar da bu konuyu parodiye çeviren Porçayda da var.

Yine de umarım af gerçekleşir ve çıkar, sığ bir hukuktan çok bir şey beklememeniz lazım.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Girdiği için üzüldüm evet ancak bunun olacağını bildiği halde neden yapmıştı? Yani ortadaki durum malum, Ezhel gibi de değilsin ki elinde tutulur kanıtların olsun. Bir YouTuber ne yaparsa yapsın mizah vs. sayılmıyor kanun karşısında, mizahın izahı olmaz diye boşuna dememişler.

Bunu bildiğin halde parodi dahi olsa yapıyorsan zaten girmeyi göze almışsındır, suçlu taraf malum ama en az o kadar da bu konuyu parodiye çeviren Porçayda da var.

Yine de umarım af gerçekleşir ve çıkar, sığ bir hukuktan çok bir şey beklememeniz lazım.
Bence böyle olacağını tahmin etmemiştir zaten kendi de şaşırıyor o kadar parodi yazdım nasıl oldu diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,428
Üyeler
160,248
Son üye
Monk jade
Top Bottom