Port Forward

joda

80+
Reaksiyon skoru
5
geçen gün gta 5 için yardım istemiştim fakat nasıl port forward yapacığımı bilmiyorum ve bi çok teknik yüzeysel anlatıyor bileniniz varsa anlatabilir mi

TCP Ports: 80, 443
UDP Ports: 6672, 61455, 61456, 61457, 61458

bu ikisini nasıl açıp yönlendirebilirim

Onu modemin arayüzünden yapcan 192.168.1.1 olabilir orayı bulursan kullanıcı adı şifre gir sonra port yönlendirmeye bas ama dikkatli ol her açık port bir güvenlik açığıdır

Onu modemin arayüzünden yapcan 192.168.1.1 olabilir orayı bulursan kullanıcı adı şifre gir sonra port yönlendirmeye bas ama dikkatli ol her açık port bir güvenlik açığıdır
basınca çalışıyor mu

Bu işi modemden değil de güvenlik duvarından yeni tanım yapsak bir şey değişir mi?

Bu işi modemden değil de güvenlik duvarından yeni tanım yapsak bir şey değişir mi?
Hiç denemedim ama güvenlik duvarı yerel bir şey o porttaki istekleri kabul edip etmemekle alakalı ama modemin arayüzünden yaptığımız işlemler yerel olmaz o ağdaki bütün cihazlar için geçerli olur

ngrok'a göz atabilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: joda
Ekleyince çalışıyo mu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Detaulylı ni yardım istedim nolur gerçekten bilen yazsın detaylıca

Hiç denemedim ama güvenlik duvarı yerel bir şey o porttaki istekleri kabul edip etmemekle alakalı ama modemin arayüzünden yaptığımız işlemler yerel olmaz o ağdaki bütün cihazlar için geçerli olur

Sanırım soruyu cevapladın farkında olmadan. modeme değilde 1 makineye port açıyoruz dedin bir anlamda :D

Ekleyince çalışıyo mu

Şöyle bir şey çıkması lazım
SmartSelect_20200328-160907_Chrome.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,297
Üyeler
184,293
Son üye