Nasıl oynayamaz adam Roma'da oynuyor tabi yedek sağ bek barış sağ kanat daha iyi olur.Barış sağ bekten ileride oynamaması lazım. Ataklara el freni. Zeki'den milli takıma sağ bek olmaz. Mert olduğu senaryoda barış sağ önde oynayabilir ama sağ bek olmadığı senaryoda net barışı sağ beke yazmak lazım.
Yusuf benim düğünde bile oynamaz.O zaman sağa Arda On Numaraya yusuf geçer.
Bugün zekiyi izledin mi? Ben kumandayı zekinin kafaya fırlatacaktım resmen. Tüm atakları barış ve yusuf ikilisiyle yedi.Nasıl oynayamaz adam Roma'da oynuyor tabi yedek sağ bek barış sağ kanat daha iyi olur.
Hocam gümledim bu nasıl yorum bismillahirrahmanirrahimYusuf benim düğünde bile oynamaz.
Yunus barış kerem bunlar naptı tek zekiye suç bulmak doğru değil Samet ve Altayda kötüydü.Yusuf benim düğünde bile oynamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bugün zekiyi izledin mi? Ben kumandayı zekinin kafaya fırlatacaktım resmen. Tüm atakları barış ve yusuf ikilisiyle yedi.
Milli takıma torpille futbolcu seçilirse olacağı bu bu ülkede torpilin olmadığı tek bir yer bile yok daha geçen TFF misafir olarak 600 küsür kişi götürmüş bizim paramızla birileri sefa sürüyor!Merhabalar hocalarım bugün galibiyet ya da beraberlik beklerken maalesef mağlubiyet aldık Montella gibi bir hoca olduğu sürece ben gruptan çıksak da ben son 16'da İspanya,Fransa gibi rakipler gelirse hiç umudumuz yok.Keşke alttaki gibi bir ilk 11 ile çıksaydık... O zaman belki berabere kalabilirdik
Samet defansif müdahale anlamda çok iyiydi. Top ayağındayken rezalet bir herif ona kesinlikle katılıyorum.Yunus barış kerem bunlar naptı tek zekiye suç bulmak doğru değil Samet ve Altayda kötüydü.
hocam kücümsemeyin bitti mi sanıyosunuz temizlenir mi o kadar köklü yapı. Ülkede bi cok seyde parmakları var zaten, var olmaya da devam eder bu kafayla.Hocam hadi diyelim f*tö var işin içinde yahu ilk 11'ede f*tö nasıl karışsın gözünüzü seveyim ya.
Cenk değilde Semih olabilir kerem yerine sola Kenan daha iyi olur sağ kanatta barış.Samet defansif müdahale anlamda çok iyiydi. Top ayağındayken rezalet bir herif ona kesinlikle katılıyorum.
Yunus ve barış da rezaletti o yüzden onları da kadroma yazmadım zaten.
Kerem de çok iyi işler yapmadı ama saydıklarımdan daha iyiydi, sağ ve sol tarafta oynayabildiği için 4-2-3-1 oynandığı senaryoda arda kenan keram arasında rotasyona gidebilir bu sayede rakip savunmayı aşmak kolay olacaktır. Arda zeki, kerem yetenekli, kenan güçlü santrafora da tecrübeli Cenk tertemiz 11.
Neyse bitmedi zaten biliyorum bitmediğini ama bu kadar da olmaz yahocam kücümsemeyin bitti mi sanıyosunuz temizlenir mi o kadar köklü yapı. Ülkede bi cok seyde parmakları var zaten, var olmaya da devam eder bu kafayla.
Semih atik bir oyuncu onun için defansı yormak lazım. Hamle oyuncusu olabilir. 60'da alsa olur.Cenk değilde Semih olabilir kerem yerine sola Kenan daha iyi olur sağ kanatta barış.
Fiziği iyi oynayabilir bu sezon iyiydi yusufta kötü değil ayrıca performans olarak bu sezon iyiydiSemih atik bir oyuncu onun için defansı yormak lazım. Hamle oyuncusu olabilir. 60'da alsa olur.