Neler Yeni

PostgreSQL kurulumu sırasında Database Cluster Initialisation hatası

Shadow

80+
Merhabalar;

PostgreSQL'kurarken kurulumun sonlarına doğru ekran görüntüsündeki hatayı vermektedir.

Ekran görüntüsü 2023-12-23 222552.png

Bunun çözümü nedir acaba?

Son düzenleme:

mhbarut66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Halit Barut
Bu sorun bugün benim de başıma geldi araştırmalarım sonucunda çözmeyi başardım. Ama hiçbir yerde Türkçe kaynak bulamadım bu yüzden buraya yazmak istedim.
Çözüm:
Önce postgreyi program ekle kaldırdan kaldırıyoruz. Herhangi bir hata verebilir sorun değil.
Değiştirmediyseniz C:\Program Files\PostgreSQL konumundaki tüm dosyaları da siliyoruz
Kurulum dosyasını yönetici olarak çalıştırıyoruz
next next diye ilerlerken bir yerde default locale diye bir kısım çıkıyor. Onu Türkiye de seçtim çalışmadı onun yerine English United States America seçince oldu.
Sonra kurulum bitince bu hata gelmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Genişoğlu
Bu sorun bugün benim de başıma geldi araştırmalarım sonucunda çözmeyi başardım. Ama hiçbir yerde Türkçe kaynak bulamadım bu yüzden buraya yazmak istedim.
Çözüm:
Önce postgreyi program ekle kaldırdan kaldırıyoruz. Herhangi bir hata verebilir sorun değil.
Değiştirmediyseniz C:\Program Files\PostgreSQL konumundaki tüm dosyaları da siliyoruz
Kurulum dosyasını yönetici olarak çalıştırıyoruz
next next diye ilerlerken bir yerde default locale diye bir kısım çıkıyor. Onu Türkiye de seçtim çalışmadı onun yerine English United States America seçince oldu.
Sonra kurulum bitince bu hata gelmiyor.
Hocam kaç saattir buna çözüm arıyordum. Sayenizde çözdüm. Teşekkür etmek için üye oldum. Allah razı olsun

Top Bottom