Neler Yeni

pound ile ödeme yapmak

ksemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emre genç
Arkadaşlar selam, Three UK üzerinden 5 poundluk bir ödeme yapmam lazım ancak kartlarımın hiçbirini kabul etmiyor (iş bank, ziraat, Papara, Enpara, Halkbank) hepsini denedim. İngiltere merkezli sitede ödeme nasıl yapabilirim? (kartlarımın hepsi yurt dışı alışverişine açık).
Bildiğiniz Papara'ya da ininal gibi İngiltere hesap açıp sanal kart oluşturabileceğim bir servis hizmeti var mı? Teşekkürler.

Ekler

• hata.png
    hata.png
    35 KB · Hit: 66

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
Arkadaşlar selam, Three UK üzerinden 5 poundluk bir ödeme yapmam lazım ancak kartlarımın hiçbirini kabul etmiyor (iş bank, ziraat, Papara, Enpara, Halkbank) hepsini denedim. İngiltere merkezli sitede ödeme nasıl yapabilirim? (kartlarımın hepsi yurt dışı alışverişine açık).
Bildiğiniz Papara'ya da ininal gibi İngiltere hesap açıp sanal kart oluşturabileceğim bir servis hizmeti var mı? Teşekkürler.
Evet var yurt dışına açık olması bir şey değiştirmiyor diye biliyorum parayı tr ye cevirmiyorsa paypal hesabı açın ve papara kartınızı bağlayın ardından alabilirsiniz diye biliyorum ben payhip gibi sitelerde o yöntemi kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet var yurt dışına açık olması bir şey değiştirmiyor diye biliyorum parayı tr ye cevirmiyorsa paypal hesabı açın ve papara kartınızı bağlayın ardından alabilirsiniz diye biliyorum ben payhip gibi sitelerde o yöntemi kullanıyorum
Ha derseniz paypal tr de yok numara kısmında turk ve cacoa adalarimi ne öyle bişey var onu seçip numaranızı yazın olacaktır

serwintes

80+ Gold

Ha derseniz paypal tr de yok numara kısmında turk ve cacoa adalarimi ne öyle bişey var onu seçip numaranızı yazın olacaktır
o ülkenin de mi +90

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
Ha ayrıca para birimini donusturmezse tl ye kendiniz hesaplayın örneğin 5 dolar 100 tl diyelim değildir de bakmaya üşendim şimdi 105-110 tl çekebilir paypal payı

o ülkenin de mi +90
Hayır değil ama çalışıyor

o ülkenin de mi +90
Seçtikten sonra turks and cacoa adalarimi ne iste gsm numaranizi yazin oluyo

Ha ayrıca para birimini donusturmezse TL ye kendiniz hesaplayın örneğin 5 dolar 100 TL diyelim değildir de bakmaya üşendim şimdi 105-110 TL çekebilir paypal payı

Ayrıca adres bilgisi vs. İsterse hesap olusturma kisminda istiyordu genellikle sallayınız oraları

Ha ayrıca para birimini donusturmezse TL ye kendiniz hesaplayın örneğin 5 dolar 100 TL diyelim değildir de bakmaya üşendim şimdi 105-110 TL çekebilir paypal payı

Ayrıca adres bilgisi vs. İsterse hesap olusturma kisminda istiyordu genellikle sallayınız oraları
Yazdığınızdan beri deniyorum ama kod göndermiyor. Hem numara başına 0 koyarak hem direkt 5** ile başlayarak denedim. Benden kaynaklı bir problem mi?

ksemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emre genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bir sorum daha var paypal hesabı açtığımda şuan ingiltere hattıma doğrulama kodu alabiliyorum o numara üzerinden açıcam. sanal kart oluşturabiliyor muyum ? Aynı şekilde wise için hesap oluşturup sanal kart kullanabiliyor muyum.

şahin doğan

80+ Platinum
Papara üzerinden pound alma var ise pound alıp öyle ödeme yapmayı deneyebilirsiniz.

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
Yazdığınızdan beri deniyorum ama kod göndermiyor. Hem numara başına 0 koyarak hem direkt 5** ile başlayarak denedim. Benden kaynaklı bir problem mi?
Burada elbette fazla detaylı anlatamıyorum ezberimde değil ama önemli olan numara zaten ve çalışıyor turks ve cacoa islands seçtikten sonra hem numaranızı yani 0 sız şekilde olması gerekiyor 6 arkadaş birden aynı taktiği kullanıyoruz

Burada elbette fazla detaylı anlatamıyorum ezberimde değil ama önemli olan numara zaten ve çalışıyor turks ve cacoa islands seçtikten sonra hem numaranızı yani 0 sız şekilde olması gerekiyor 6 arkadaş birden aynı taktiği kullanıyoruz
Yani bi 5 dk dır falan bekliyorum gelen kod vs. yok başka bir şey mi yapmam lazım onun için sordum.

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
Yani bi 5 dk dır falan bekliyorum gelen kod vs. yok başka bir şey mi yapmam lazım onun için sordum.
Uygulamadan deneyiniz olması lazım ben googleden denedim ama uygulamada deneyin olmazsa tekrar payhip sitesinde bir şey alma ekranında paypali seçip hesap açmayı deneyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,033
Üyeler
166,678
Son üye
vlsxea
Top Bottom