- Reaksiyon skoru
- 128
Bu kasa alımır mı dostlar
Bu kasa rainbow bir de ben itopya da whiterabbit kasa sını alacagım ama beyaz kasa içime sinmediği için![]()
Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Yeni Dark DIAMOND PRO MESH 4x12cm FRGB...www.teknobiyotik.com
Ben sana 500 TL’nin altındaki en ürünü önerdim. Fanların rengini istersen kapatabilirsin.Bu kasa rainbow bir de ben itopya da whiterabbit kasa sını alacagım ama beyaz kasa içime sinmediği için
ben hazır sistem seçeneklerine bakıyorumBen sana 500 TL’nin altındaki en ürünü önerdim. Fanların rengini istersen kapatabilirsin.
Sence ışıkları öylemidir orda mı belli olmamıştırAlınır
Bu kasa nın ışıkları normalde böyle mi orada mı öyle çıkmış![]()
Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Yeni Dark DIAMOND PRO MESH 4x12cm FRGB...www.teknobiyotik.com
İstediğin renge ayarlayabiliyorsun. O şekilde durmaz o rainbow şekilde akış halindedir. İstersen kapatadabilirsin.ben hazır sistem seçeneklerine bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sence ışıkları öylemidir orda mı belli olmamıştır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu kasa nın ışıkları normalde böyle mi orada mı öyle çıkmış