Gucci Prada
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
600 tlBütçe?
600 tlBütçe?
600 TL
Eyvallah sağolasınCOOLER MASTER MWE 650W 80+ Bronze V2 2xEPS 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
COOLER MASTER MWE 650W 80+ Bronze V2 2xEPS 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MPE-6501-ACABW-BEU ITOPYA'da.www.itopya.com
Bence pylon daha iyi.COOLER MASTER MWE 650W 80+ Bronze V2 2xEPS 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
COOLER MASTER MWE 650W 80+ Bronze V2 2xEPS 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MPE-6501-ACABW-BEU ITOPYA'da.www.itopya.com
MWE olanı Pylon'dan daha iyi diye biliyorum ama, @LeadeBence pylon daha iyi.
Bütçe yetmezse 550 de olabilir.![]()
XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.300,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Saçma çünkü mesajların, bütçe artsın diyorsun 1500TL'yi sen vereceksen neden olmasın? Tutturmuşsu Seasonic de Seasonic diye.Kim siliyor bu msjları?Msj silinmiş sebebi alakasız msjmış.Nesi alakasızmış attığım msjın?Silen kişi bir sebebini söylesin bakayım alakasız olan neymiş?Siliyorsan ''alakasız'' olmasının gerekçesinide yaz.
Neye göre saçma kime göre saçma?Önerin yok belirttiğin bir şey yok konuyla alakalı işin msj okuyup gülücük atmak heralde.Gülmek iyidir daim olsun gülücüklerin bende sana gülüyorum severim gülmeyi gülenideSaçma çünkü mesajların, bütçe artsın diyorsun 1500TL'yi sen vereceksen neden olmasın? Tutturmuşsu Seasonic de Seasonic diye.
Neye göre saçma mı? PSU kaliteli diye tutturmuşsun ona, 600TL bütçede 2000TL'lik ürün atuyorsunNeye göre saçma kime göre saçma
ben ona önerimi yazdığım vakit bütçesini belirtmemişti yalnız sonradan bütçe 600tl yazmış dikkatini çekerim.Öneriniz var mı demiş bende bunu kullanıyorum al ardına bakma dedim öneri sundum.Bütçeyi baştan belirtseydi 600 tl lik bütçeye 2000 tlilik psu önermezdim tabikide.Dikkatli okuyup takip edin msjları yazılanları konuyu konunun gidişatını bay gülücükNeye göre saçma mı? PSU kaliteli diye tutturmuşsun ona, 600TL bütçede 2000TL'lik ürün atuyorsun