Power supply önerisi

Bence pylon daha iyi.
Bütçe yetmezse 550 de olabilir.

Kim siliyor bu msjları?Msj silinmiş sebebi alakasız msjmış.Nesi alakasızmış attığım msjın?Silen kişi bir sebebini söylesin bakayım alakasız olan neymiş?Siliyorsan ''alakasız'' olmasının gerekçesinide yaz.

Kim siliyor bu msjları?Msj silinmiş sebebi alakasız msjmış.Nesi alakasızmış attığım msjın?Silen kişi bir sebebini söylesin bakayım alakasız olan neymiş?Siliyorsan ''alakasız'' olmasının gerekçesinide yaz.
Saçma çünkü mesajların, bütçe artsın diyorsun 1500TL'yi sen vereceksen neden olmasın? Tutturmuşsu Seasonic de Seasonic diye.

Saçma çünkü mesajların, bütçe artsın diyorsun 1500TL'yi sen vereceksen neden olmasın? Tutturmuşsu Seasonic de Seasonic diye.
Neye göre saçma kime göre saçma?Önerin yok belirttiğin bir şey yok konuyla alakalı işin msj okuyup gülücük atmak heralde.Gülmek iyidir daim olsun gülücüklerin bende sana gülüyorum severim gülmeyi gülenide :))

Neye göre saçma mı? PSU kaliteli diye tutturmuşsun ona, 600TL bütçede 2000TL'lik ürün atuyorsun
ben ona önerimi yazdığım vakit bütçesini belirtmemişti yalnız sonradan bütçe 600tl yazmış dikkatini çekerim.Öneriniz var mı demiş bende bunu kullanıyorum al ardına bakma dedim öneri sundum.Bütçeyi baştan belirtseydi 600 tl lik bütçeye 2000 tlilik psu önermezdim tabikide.Dikkatli okuyup takip edin msjları yazılanları konuyu konunun gidişatını bay gülücük :)

Geri