Sorun çıktı mı hocam. O psu kalitelidir yapım hatası olabilir.Tabi hemen bilgilendiricem kötü bir şey olduysa oturup ağlarım zaten
Sorun çıktı mı hocam. O psu kalitelidir yapım hatası olabilir.Tabi hemen bilgilendiricem kötü bir şey olduysa oturup ağlarım zaten
Bende öyle düşünüyorum ama bu olaydan sonrada fsp fazla önermem heleki bu modeliniSorun çıktı mı hocam. O psu kalitelidir yapım hatası olabilir.
Ben önerebilirim sanırım sistemde sorun yoksa bunu defolu ürün saymayı planlıyorum. Sistemde sıkıntı yoksa ve yenisini gönderirlerse PSU’nun kalitesini bile ortaya koyabilir yani @DonanımFikirBende öyle düşünüyorum bu olaydan sonrada fsp fazla önermem heleki bu modelini
Bu model neden bu kadar abartıldı ki zaten? Tamam markası FSP falan da sonuçta 350 liraya alıyorsun bunu içine konulabilmiş olan parçaların kalitesi belliBende öyle düşünüyorum bu olaydan sonrada fsp fazla önermem heleki bu modelini
Global güvenlilik standardında olduğu söyleniyor, 85 verimlilik, 12V kanalı 550W, 100.000 Saat sıkıntısız çalışma ömrü, ve 4 koruma. İç yapısı hakkında bilgim yok.Bu model neden bu kadar abartıldı ki zaten? Tamam markası FSP falan da sonuçta 350 liraya alıyorsun bunu içine konulabilmiş olan parçaların kalitesi belli
Zaten bu psu yu 400 tl altı psu lar ile karşılaştırmak lazım malzeme kalitesi de buna dahil bence hala 400 tl altında alınabilir bir psuBu model neden bu kadar abartıldı ki zaten? Tamam markası FSP falan da sonuçta 350 liraya alıyorsun bunu içine konulabilmiş olan parçaların kalitesi belli
İç yapısı da eğer doğru söylüyorsa arkadaş şöyleymişZaten bu psu yu 400 TL altı psu lar ile karşılaştırmak lazım malzeme kalitesi de buna dahil bence hala 400 TL altında alınabilir bir psu
Bende arıyorumİç yapısı da eğer doğru söylüyorsa arkadaş şöyleymiş
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
@FightForHonor şimdi iç yapısı hakkında bir araştırma yapıyorum az sonra bulduklarımı söylerim.
Burda birşeyler var sanırımKapasitör markası tanınmayan ve iyi olmayan bir marka.
min voltaj 180 w alabiliyor.
kablolar kalitesiz ve kaplaması iyi değil
4 koruma var.
kapasitör var sanırım bu videoya göre