Smith & Wesson
80+ Silver
Dahası
Orayı kullanmıyorum zaten artık pinleri kırıldı ama pc yi açamıyorum yardım edecek kimse yok muUsb 3.0 girişi o çok kötü bellemişsin portu kral elinden geldiğince ince tornavida ile düzelt olmazsa kısa devre yapmaması için ayır çubukları birbirinden öyle kalsın
Pinler birbirine deyiyorsa kısa devre yaptırıp açmaya bilir. Veya farketmeden pinler dışında başka şeyleride kırdın.Orayı kullanmıyorum zaten artık pinleri kırıldı ama pc yi açamıyorum yardım edecek kimse yok mu![]()
Kırıktı zaten ama Pc açılıyordu mesela ledleri taktım kasanın power ışığı yanıyor ama power buttonu her yere deniyorum açılmıyor pcPinler birbirine deyiyorsa kısa devre yaptırıp açmaya bilir. Veya farketmeden pinler dışında başka şeyleride kırdın.
Power artı ve power eksiyi tornavide ile çalıştırmayı denesene bi.Kırıktı zaten ama Pc açılıyordu mesela ledleri taktım kasanın power ışığı yanıyor ama power buttonu her yere deniyorum açılmıyor pc
Kontrol kalemi ile mi yapmam lazım aşagı atacağım şimdi Pc yi yaPower artı ve power eksiyi tornavide ile çalıştırmayı denesene bi.
Çatalla bile deneyebilirsin maksat ikisi aynı anda temas etsin. Gücü onlar verecek. Güç gelirse sorun tuşta demektir.Kontrol kalemi ile mi yapmam lazım aşagı atacağım şimdi Pc yi ya
Çalıştı ama switch bağlantısıyla ilgiliymiş yanlış yerlere takmışımÇatalla bile deneyebilirsin maksat ikisi aynı anda temas etsin. Gücü onlar verecek. Güç gelirse sorun tuşta demektir.
İyi hayırlı olsun bozuk değilmiş en azından.Çalıştı ama switch bağlantısıyla ilgiliymiş yanlış yerlere takmışım
fakat gösterilen bağlantı bende işe yaramıyor çok enteresan anakartın modeline baktım birisi çekmiş videoyu aynı o şekilde yaptım çalışmadı çok farklı bi tür yapıp bağladım öyle çalıştı o yüzden garip usb 3.0 pinleride bayadır kırıktı kasanın üstündeki usbleri kullanamıyorum o yüzden.İyi hayırlı olsun bozuk değilmiş en azından.