Power Tusu Calısmayan Kapalı Telefon

Clayz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,303
Dostlar selam elımde oppo bır telefon var arkası sokulmuyo yanı batarya cık tak degıl. belırtmemın sebebı o tarzlar genelde acılabılıyo neyse powerı ıcıne cokuk hıcbı sekılde basamıyorum sarjı bıttı kapandı acmam lazım ama nasıl acablırım bılgısayara bagladım cıhazımı bul yaptım yınede olmuyo yardım

Dostlar selam elımde oppo bır telefon var arkası sokulmuyo yanı batarya cık tak degıl. belırtmemın sebebı o tarzlar genelde acılabılıyo neyse powerı ıcıne cokuk hıcbı sekılde basamıyorum sarjı bıttı kapandı acmam lazım ama nasıl acablırım bılgısayara bagladım cıhazımı bul yaptım yınede olmuyo yardım
Ses açma ve kapatma tuşuna basılı tut ama bunu yaparken kablo ile bilgisayara bağlı olsun sonra oradan reboot etmeyi dene

denedım olmadı hocam en son parmagım sısene kadar bastım anca acıldı

ucu küt bir şeyle denediniz mi

tuşu iğneyle sökün hocam elinize yazık öyle basmayla olmaz, lisedeyken aynı durumda telefonum vardı imkanda yoktu değiştirmeye tuşu söktüm serçe parmağımın tırnağını biraz uzun bırakarak açıp kapatıyordum direk sokete basıyordum.

tuşu iğneyle sökün hocam elinize yazık öyle basmayla olmaz, lisedeyken aynı durumda telefonum vardı imkanda yoktu değiştirmeye tuşu söktüm serçe parmağımın tırnağını biraz uzun bırakarak açıp kapatıyordum direk sokete basıyordum.
tusu komple sokup cıkarayımmı yanı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ıcıne cok gomuldu zor olucak cıkartmak ama yınede denerım tesekkur ederım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,059
Üyeler
187,284
Son üye
cadokece
Geri