Neler Yeni

Yardım Power Tuşuna Basınca Pc Çalışmıyor

Ereyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren C
Merhaba Power tuşuna basınca Pc açılmiyor normalde 1 2 ayda bir olurdu ancak kendi kendine duzelirdi şuan hiç açılmıyor fişleri çekip statik enerjiyi boşaltmaya çalıştım power tuşuna basarak bi etki etmedi psu ölmüş olabilir mi ?
Kasanın ledleri dahi çalışmıyor power a basinca

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Merhaba Power tuşuna basınca Pc açılmiyor normalde 1 2 ayda bir olurdu ancak kendi kendine duzelirdi şuan hiç açılmıyor fişleri çekip statik enerjiyi boşaltmaya çalıştım power tuşuna basarak bi etki etmedi psu ölmüş olabilir mi ?
Muhtemelen power tuşunda bi kopukluk vardır. Benim kasada da var. Bi tanıdık kasayı açtı geri taktı düzeldi.

she||nok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
buğra
kasadaki her șey powerdan güç alıyor zaten yanıp sönseydi rgbler sıkıntı olabilirdi ama arkadașta söylemiș kopukluk olabilir bi baktır

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
stox
kasanın kablolarının fotoğrafını atarmısın bi belki kablo deforme olmuştur veya kablo çıkmıştır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,996
Üyeler
164,760
Son üye
Alizerr01
Top Bottom