Neler Yeni

Yardım Power Tuşuna Basınca Pc Çalışmıyor

Ereyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren C
Merhaba Power tuşuna basınca Pc açılmiyor normalde 1 2 ayda bir olurdu ancak kendi kendine duzelirdi şuan hiç açılmıyor fişleri çekip statik enerjiyi boşaltmaya çalıştım power tuşuna basarak bi etki etmedi psu ölmüş olabilir mi ?
Kasanın ledleri dahi çalışmıyor power a basinca

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Instagram
utkanbk
Merhaba Power tuşuna basınca Pc açılmiyor normalde 1 2 ayda bir olurdu ancak kendi kendine duzelirdi şuan hiç açılmıyor fişleri çekip statik enerjiyi boşaltmaya çalıştım power tuşuna basarak bi etki etmedi psu ölmüş olabilir mi ?
Muhtemelen power tuşunda bi kopukluk vardır. Benim kasada da var. Bi tanıdık kasayı açtı geri taktı düzeldi.

she||nok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
buğra
kasadaki her șey powerdan güç alıyor zaten yanıp sönseydi rgbler sıkıntı olabilirdi ama arkadașta söylemiș kopukluk olabilir bi baktır

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
stox
kasanın kablolarının fotoğrafını atarmısın bi belki kablo deforme olmuştur veya kablo çıkmıştır

Top Bottom