Neler Yeni

Powerbank önerisi, Baseus star lord 22.5w 20k iyi mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Onur Altunay
Bütçe
1300
Arkadaşlar selam kendime powerbank almak istiyorum yalnız çok bir bilgim ve tecrübem yok bu konuda, Max 1200-1300 bütçem var ve şu anlık en iyi olduğunu düşündüğüm bu powerbank.

Sizce bu fiyat bandında bu powerbank'den daha iyisi var mıdır? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
kemal kılıçdaroğlu
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Onur Altunay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
budaha mantıklı gibi bi bakın

Hocam ilk defa gördüm bu markayı o yüzden cok güvenemedim açıkçası ama çok teşekkür ediyorum cevabınız için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

başka önerisi olan yok mu ?

Son düzenleme:

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Sinan
Boseusu tavsiye ederim başka bir modelini uzun süredir sıkıntısız kullanıyorum.
Powerway de var ama onu telefon için değil kampta lambalarda galan kullanıyorum o da şuanlık sıkıntı yaşatmadı.
Telefon için anker ya da boseus alman daha iyi olur.

Amazon satıcı olunca daha da iyi olur.
Siyah al beyazlar çok leke tutuyor. 😃

tr2x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Cengiz B.
geçen ay indirimde olduğu için Baseus MgSafe 2022 Edition Overseas 10 000 mah aldım kablosuz özelliği için. telefonum 4500 mah pile sahip ve full şarj ile 1 kez şarj etti. idefix üzerinden aldımıştım. öncelikle idefix i sonrasında da baseus marka önermiyorum. kapasitenin diğerlerine oranla daha hızlı azaldığı yönünde genel bi şikayet durumu var. öneri olarak bişey söyleyemem ben de arıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Onur Altunay
Boseusu tavsiye ederim başka bir modelini uzun süredir sıkıntısız kullanıyorum.
Powerway de var ama onu telefon için değil kampta lambalarda galan kullanıyorum o da şuanlık sıkıntı yaşatmadı.
Telefon için anker ya da boseus alman daha iyi olur.

Amazon satıcı olunca daha da iyi olur.
Siyah al beyazlar çok leke tutuyor. 😃
geçen ay indirimde olduğu için Baseus MgSafe 2022 Edition Overseas 10 000 mah aldım kablosuz özelliği için. telefonum 4500 mah pile sahip ve full şarj ile 1 kez şarj etti. idefix üzerinden aldımıştım. öncelikle idefix i sonrasında da baseus marka önermiyorum. kapasitenin diğerlerine oranla daha hızlı azaldığı yönünde genel bi şikayet durumu var. öneri olarak bişey söyleyemem ben de arıyorum.
Teşekkürler arkadaşlar

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Sinan
Kablosuz bende kullandım başka markalarda hepsinde aynı sorun vardı. Çok fazla ısındığı için sanırım sorun oluyor.
Prizde bile kablosuz verimli çalışmıyor %100 dolu gösterse bile sanki daha az şarj etmiş gibi hemen şarjı bitiyor telefonun. Bence bu teknolojinin gelişmesine daha var henüz verimli değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Onur Altunay
Kablosuz bende kullandım başka markalarda hepsinde aynı sorun vardı. Çok fazla ısındığı için sanırım sorun oluyor.
Prizde bile kablosuz verimli çalışmıyor %100 dolu gösterse bile sanki daha az şarj etmiş gibi hemen şarjı bitiyor telefonun. Bence bu teknolojinin gelişmesine daha var henüz verimli değil.
hocam en son bu linki aldım, https://www.hepsiburada.com/baseus-...ital-ekranli-powerbank-beyaz-p-HBCV00003ONADL

hem diğerlerinden daha ucuzdu hem de kart kampanyalarıyla falan 750 civarına gelmiş oldu.
Siyah renkle arasında fiyat farkı olmasa onu tercih ederdim ama bence çok da sorun olmaz renginin beyaz olması.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Sinan
hocam en son bu linki aldım, https://www.hepsiburada.com/baseus-...ital-ekranli-powerbank-beyaz-p-HBCV00003ONADL

hem diğerlerinden daha ucuzdu hem de kart kampanyalarıyla falan 750 civarına gelmiş oldu.
Siyah renkle arasında fiyat farkı olmasa onu tercih ederdim ama bence çok da sorun olmaz renginin beyaz olması.
Koruyup kollarsan sıkıntı olmaz. Zaten 20binlikler öyle elde taşımaya gelmiyor ağır ve büyükler mecbur çantada falan taşıcan.
Hayırlı olsun bu marka beni üzmedi umarım senide üzmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Onur Altunay
Koruyup kollarsan sıkıntı olmaz. Zaten 20binlikler öyle elde taşımaya gelmiyor ağır ve büyükler mecbur çantada falan taşıcan.
Hayırlı olsun bu marka beni üzmedi umarım senide üzmez.
çok teşekkür ederim, yakın zamanda uzun süreli bir yurtdışı maceram olacak ve dediğiniz gibi, işimi garantiye almak için çantamda taşıyacağım. O yüzden sırf daha ince olsun diye daha çok para vermek istemedim.

TİTAN.

80+ Platinum
Arkadaşlar selam kendime powerbank almak istiyorum yalnız çok bir bilgim ve tecrübem yok bu konuda, Max 1200-1300 bütçem var ve şu anlık en iyi olduğunu düşündüğüm bu powerbank.

Sizce bu fiyat bandında bu powerbank'den daha iyisi var mıdır? Şimdiden teşekkür ediyorum.
Fiyatına değer mi bilmiyorum ama güzel cihaz kendim kullanıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Onur Altunay
Fiyatına değer mi bilmiyorum ama güzel cihaz kendim kullanıyorum
hocam maalesef bu ülkede fiyatına değecek ürün bulma olayını geçtim ben artık, bir bütçe belirliyorum ve o fiyata alabileceğim en iyisini bulmaya çalışıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,668
Üyeler
159,657
Son üye
Ahmet9611
Top Bottom