Sistemime bir zararı olur mu ?bende hazır sistemde kullanmıştım daha alır almaz ilk 3 ayda bazen değişik değişik sesler geliyordu ama 1 yılı çıkarttı sorun yaşatmadı. belki bana kötüsü denk gelmiştir onu bilemem ama marka genel olarak tavsiye edilmiyor siz artık almışsınız, ileride belli olur.
o konuda yorum yapamayacağım, benim sisteme sorun yaratmadı ama sizde ne olur zaman gösterir. keşke almadan önce araştırma yapıp alsaydınızSistemime bir zararı olur mu ?
ben 2. el olarak aldım sistemi falan gayet memnun tek psu dan şüpheleniyorum işte 650w 80+ powerboost markasını neden kötülüyorlar bende bilmiyorumo konuda yorum yapamayacağım, benim sisteme sorun yaratmadı ama sizde ne olur zaman gösterir. keşke almadan önce araştırma yapıp alsaydınız
kaliteli olmadığı için kötüleniyor normal.ben 2. el olarak aldım sistemi falan gayet memnun tek psu dan şüpheleniyorum işte 650w 80+ powerboost markasını neden kötülüyorlar bende bilmiyorum
İnternette kısa bir aratma sonucu ne kadar doğru olup olmadığını bilmesemde, kimse güven olmayacağını söylüyor. Elinde patlar c4 vb. gibi. Bence bütçe varsa değiştirilebilir.PowerBoost HIVE 650W 80+ PSU'm var ve 1 yıl üstü süredir kullanılıyor galiba 2. el aldım internette dolaştığımda elinde patlar falan sistemini mahveder demişler bir sorun yaşar mıyım ilerleyen zamanlarda ?
2 yıla yaklaştı kullanılıyor şu ana kadar bir sorun yaşamadım 2 kere elektrik gitti açıkken 1 i az önce gitti sigorta attı ben bunla devam etmek istiyorum sorun olmazsa o kadar çok bütçem yok bir sorun yaşarmıyımİnternette kısa bir aratma sonucu ne kadar doğru olup olmadığını bilmesemde, kimse güven olmayacağını söylüyor. Elinde patlar c4 vb. gibi. Bence bütçe varsa değiştirilebilir.
Edit: bendede sizin sisteme yakın sistem var. Xigmatek 650w psu kullanıyorum. 8 ay oldu ve hiç sorun yaşamadım. Ortalama bir psu olduğu söyleniyor. Bu markayada göz gezdirilebilir.
Ben internetin yalancısıyım. Hiç kullanmadım.2 yıla yaklaştı kullanılıyor şu ana kadar bir sorun yaşamadım 2 kere elektrik gitti açıkken 1 i az önce gitti sigorta attı ben bunla devam etmek istiyorum sorun olmazsa o kadar çok bütçem yok bir sorun yaşarmıyım