Neler Yeni

Yardım Powerboost Kasa Ön panel degişim yardım

oEnesQlf

80+ Silver

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
merhaba kasam olan https://www.itopya.com/power-boost-...mpered-glass-pencereli-rgb-fanli-gaming-kasa/
kullanmaktayım çok ısınıyor bende ön kasa camlı paneli söküp sert delikli plastik almak istiyorum internette bulamadım siz bulabilirseniz atabilirmisiniz acil
Panel Standart Ölçüsü 38.5cm x 18cm'dir. Farklı bir kasa modeliniz varsa ön camı sökün ve ölçüsünü alın.

O ebatlarda kesim yapılabilmektedir. Net ölçü kısmına o ebatları belirtiniz. 3mm kalınlıkta pleksiglastan üretilmektedir.

Ürün size özel istediğiniz ebatta üretileceği için mevzuata göre iadesi mümkün olmayan ürünlerdendir.

Adamlar kocaman yazmış. Farklı model için yazın diye. Satıcıya ulaş bilgi al hocam.

Panel Standart Ölçüsü 38.5cm x 18cm'dir. Farklı bir kasa modeliniz varsa ön camı sökün ve ölçüsünü alın.

O ebatlarda kesim yapılabilmektedir. Net ölçü kısmına o ebatları belirtiniz. 3mm kalınlıkta pleksiglastan üretilmektedir.

Ürün size özel istediğiniz ebatta üretileceği için mevzuata göre iadesi mümkün olmayan ürünlerdendir.

Adamlar kocaman yazmış. Farklı model için yazın diye. Satıcıya ulaş bilgi al hocam.
hocam benim 40 cm x 19 şimdi yaptırıcam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

orda kanatlı model düz model demiş o tam ne oluyordu

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam benim 40 cm x 19 şimdi yaptırıcam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

orda kanatlı model düz model demiş o tam ne oluyordu
Onu bende tam anlayamadım hocam. Tek görsel var.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam şuan çıldırıyorum cidden ön panel çıkınca 20 derece düştü 84 ten 63 e düştü
Tabi hocam fark eder büyük ölçüde. Hava akımı daha rahat girmeye başladı içeriye sonuçta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,719
Üyeler
166,072
Son üye
Reul
Top Bottom