PowerBoost psu idare eder mi?

Mota

80+
Reaksiyon skoru
16
4070 super 7800x3d hazır sistem aldım fakat stokta kalmadığı için mecburen kasa olarak bunu aldım

PowerBoost PB-T001BB 750w 80+ Bronze Siyah Mesh Panel RGB ATX Mid Tower Kasa​

Zaten kasayı değiştiricem ama psu 2 veya 3 ay kalıcak onu sonra değiştiricem sizce sıkıntı yaşatır mı?

4070 super 7800x3d hazır sistem aldım fakat stokta kalmadığı için mecburen kasa olarak bunu aldım

Zaten kasayı değiştiricem ama psu 2 veya 3 ay kalıcak onu sonra değiştiricem sizce sıkıntı yaşatır mı?
Canlı bomba gibi evde, en yakın zamanda değiştirin 4070s şakaya gelmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belki 2 3 ay içinde tedaş yüksek akım gönderecek elektrik kesecek bi sorun çıkaracak psu bilmeyiz

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Mota
Canlı bomba gibi evde, en yakın zamanda değiştirin 4070s şakaya gelmez

Belki 2 3 ay içinde tedaş yüksek akım gönderecek elektrik kesecek bi sorun çıkaracak psu bilmeyiz
Ya zaten elimde olsa değiştiricem fakat belirli bir süre gerek en fazla 2 3 saat kullanıcam günde 1 ay totalde kullanırım öyle çok fazla bir şey olmaz diye düşünüyordum. Tamam kötüde o kadar da olmaz herhalde :)

kasadan önce psuyu değiştirirdim ben. kasa değiştirmesen bile idare eder
Hazır sistemde değiştirilmiyor maalesef direk kasa değişiyor birde ben mağzadan aldım stok yoktu. Yoksa almazdım zaten.

Ya zaten elimde olsa değiştiricem fakat belirli bir süre gerek en fazla 2 3 saat kullanıcam günde 1 ay totalde kullanırım öyle çok fazla bir şey olmaz diye düşünüyordum. Tamam kötüde o kadar da olmaz herhalde :)
Ya o kadarda idare eder tabii ki pc ile iş bittiğinde arkadan psu switchini kapatın ne olur ne olmaz

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Mota
Neyse salla direk 3 taksit fsp aldım 750 watt :) uğraşmaya değmez direk satarım kasayı zaten. Şimdilik uzay sistem :)

Geri