4070 super 7800x3d hazır sistem aldım fakat stokta kalmadığı için mecburen kasa olarak bunu aldım
Canlı bomba gibi evde, en yakın zamanda değiştirin 4070s şakaya gelmez4070 super 7800x3d hazır sistem aldım fakat stokta kalmadığı için mecburen kasa olarak bunu aldım
PowerBoost PB-T001BB 750w 80+ Bronze Siyah Mesh Panel RGB ATX Mid Tower Kasa
Zaten kasayı değiştiricem ama psu 2 veya 3 ay kalıcak onu sonra değiştiricem sizce sıkıntı yaşatır mı?
Belki 2 3 ay içinde tedaş yüksek akım gönderecek elektrik kesecek bi sorun çıkaracak psu bilmeyiz4070 super 7800x3d hazır sistem aldım fakat stokta kalmadığı için mecburen kasa olarak bunu aldım
PowerBoost PB-T001BB 750w 80+ Bronze Siyah Mesh Panel RGB ATX Mid Tower Kasa
Zaten kasayı değiştiricem ama psu 2 veya 3 ay kalıcak onu sonra değiştiricem sizce sıkıntı yaşatır mı?
Ya zaten elimde olsa değiştiricem fakat belirli bir süre gerek en fazla 2 3 saat kullanıcam günde 1 ay totalde kullanırım öyle çok fazla bir şey olmaz diye düşünüyordum. Tamam kötüde o kadar da olmaz herhaldeCanlı bomba gibi evde, en yakın zamanda değiştirin 4070s şakaya gelmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Belki 2 3 ay içinde tedaş yüksek akım gönderecek elektrik kesecek bi sorun çıkaracak psu bilmeyiz
Hazır sistemde değiştirilmiyor maalesef direk kasa değişiyor birde ben mağzadan aldım stok yoktu. Yoksa almazdım zaten.kasadan önce psuyu değiştirirdim ben. kasa değiştirmesen bile idare eder
Ya o kadarda idare eder tabii ki pc ile iş bittiğinde arkadan psu switchini kapatın ne olur ne olmazYa zaten elimde olsa değiştiricem fakat belirli bir süre gerek en fazla 2 3 saat kullanıcam günde 1 ay totalde kullanırım öyle çok fazla bir şey olmaz diye düşünüyordum. Tamam kötüde o kadar da olmaz herhalde
iyi yapmışsın fsp iyidirNeyse salla direk 3 taksit fsp aldım 750 watt uğraşmaya değmez direk satarım kasayı zaten. Şimdilik uzay sistem