POWERBOOST psu

tost

80+
Reaksiyon skoru
5
İyi Günler arkadaslar yeni bir pc aldım geldi pek anlamam bilgisayarlardan kasadaki psu powerboost hıve 650 watt c4 diyorlarmıs kendilerine ben bunu degiştiremem tum butcemı ayırdım 1 2 aya anca degiştirebilirim bunu sıkıntısız bır sekılde nasıl kullanabılırım

c4 diyorlar ancak 100 tanesinden 2-3 ü falan patlamıştır o kadar abartılıcak bişey yok

2-3 ü falan patlamıştır o kadar abartılıcak bişey yok
2-3 kişiye girsen napardın acaba?
Hem de garantisi bitmiş süs olarak duruyor masanda ohh süper.
Almayın aldırmayın powerboost psu.

PowerBoost almayın ve aldırmayın diye ben de kaç defa dedim.
Keşke almasaydın, psu patlamazsa şanslısın ama patlama ihtimali de çok fazla

İyi Günler arkadaslar yeni bir PC aldım geldi pek anlamam bilgisayarlardan kasadaki PSU powerboost hıve 650 watt c4 diyorlarmıs kendilerine ben bunu degiştiremem tum butcemı ayırdım 1 2 aya anca degiştirebilirim bunu sıkıntısız bır sekılde nasıl kullanabılırım
Hocam benim eski psu da o markanın 500w tiydi tam bir c4 sonra gidip xigmatek x power 650 w 80+ psu aldim

İyi Günler arkadaslar yeni bir PC aldım geldi pek anlamam bilgisayarlardan kasadaki PSU powerboost hıve 650 watt c4 diyorlarmıs kendilerine ben bunu degiştiremem tum butcemı ayırdım 1 2 aya anca degiştirebilirim bunu sıkıntısız bır sekılde nasıl kullanabılırım
Power Boost'un PSU çok patlamaz ama verdiği watt değeri aşırı düşük. %85 yükü geçmediği sürece patlama tehlikesi olduğunu düşünmüyorum.
c4 diyorlar ancak 100 tanesinden 2-3 ü falan patlamıştır o kadar abartılıcak bişey yok
Hocam şöyle düşün. PSU'su patlayan herkes gelip buraya konu açmıyor. Buraya konu açanlar en fazla %10'si dir.

arkadaslar lutfen soruma bir çözumunuz varsa yazın

1-2 aya patlamaz diye düşünüyorum patlama ihtimali düşük.

sistemi çok zorlamadan çok açık tutmadan kullanırsanız 1-2 sorun çıkrıcağını hiç zannetmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,212
Üyeler
188,386
Son üye
Radcaai
Geri