Neler Yeni

Powercolor alphyn ah10 kulaklık incelemesi

Bealzebub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Rafet Aydın
powercolor alphyn ah10
Bu kulaklığı aldım cuma gaming gecesinde ama hiçbir yorum falan bulamadım hiçbir alışveriş sitesinde. Kullanan falan var mıdır fikir verebilecek olan?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,489
İsim
Bilal Tepe
powercolor alphyn ah10
Bu kulaklığı aldım cuma gaming gecesinde ama hiçbir yorum falan bulamadım hiçbir alışveriş sitesinde. Kullanan falan var mıdır fikir verebilecek olan?
Kaça aldın

Shourd

80+ Gold
powercolor alphyn ah10
Fiyatı ne kadardı

Bealzebub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Rafet Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2000TL

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,742
İsim
Yunus Şahin
TR’de ekran kartı dışında ilk defa farklı bir ürünü getirmişler. İnceleme olmaması normal. İlk deneyen de sen olursun. 😂

Bealzebub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Rafet Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tecrübe eden deneyen var mı? diye soruyorum. Biri fiyat soruyor öbürü dalga geçiyor. Faydalı bir şey yazan yok. Yorum bulmazsam iade edeceğim açmadan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İngilizcesi olan için ben faydalı olabilecek bir bağlantı ekleyeyim. Genel olarak ses kalitesi için falan fena değil demiş ama mikrofon ses düzeyi alçak kalıyormuş. Farklı kulaklıklarla ve stüdyo mikrofonla ses kaydedip karşılaştırma yapmış. Başka merak eden varsa böyle bir özet geçeyim.

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
mershadow
Tecrübe eden deneyen var mı? diye soruyorum. Biri fiyat soruyor öbürü dalga geçiyor. Faydalı bir şey yazan yok. Yorum bulmazsam iade edeceğim açmadan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İngilizcesi olan için ben faydalı olabilecek bir bağlantı ekleyeyim. Genel olarak ses kalitesi için falan fena değil demiş ama mikrofon ses düzeyi alçak kalıyormuş. Farklı kulaklıklarla ve stüdyo mikrofonla ses kaydedip karşılaştırma yapmış. Başka merak eden varsa böyle bir özet geçeyim.
Araştırdım, biraz ağır olması, uygulamasında kalan şarjı göstermemesi ve markanın ilk kulaklığı olması nedeniyle almaktan çekindim ve vazgeçtim. Şu anda Türkiye'de 2000 TL civarında denginde bir kulaklık yok. Eğer fazla para vermeyeyim, işimi görsün diyorsan kullan derim

Top Bottom