Çözüldü✓ Powercolor fighter vs hellhound

adem trg

80+
Reaksiyon skoru
68
Merhaba bu iki kartın soğutma performansı nasıldır hellhound 2377 tl daha fazla vermeye değermi kart 7900 gre

Kuzenim fighter modeline sahip. Soğutma performansı ve fan sesi oldukça başarılı. Giriş seviye olsa da işini görür

Işıklandırmalı olsun diyorsan hellhound da alınabilir

Değer. Hellhound paramparça eder.

Merhaba bu iki kartın soğutma performansı nasıldır hellhound 2377 tl daha fazla vermeye değermi kart 7900 gre
Aynı bloğu kullanıyolarmış diye duydum eğer öyleyse hellhound almaya gerek yok he diyelim öyle değil yine fighter ın soğutma performansı zaten çok iyi bence gerek yok

Gereksiz hangisi ucuzsa onu tercih edin
Aynı bloğu kullanıyolarmış diye duydum eğer öyleyse hellhound almaya gerek yok he diyelim öyle değil yine fighter ın soğutma performansı zaten çok iyi bence gerek yok
Değer. Hellhound paramparça eder.
Kuzenim fighter modeline sahip. Soğutma performansı ve fan sesi oldukça başarılı. Giriş seviye olsa da işini görür

Işıklandırmalı olsun diyorsan hellhound da alınabilir
Reis fighter en düşük en giriş seviye kartı
Arkadaşlar yine çok arada kaldık ne yapmalıyım bir kısım al diyor bir kısım alma diyor neye göre alim neye göre almayim

red devil>hellhound>fighter sıralama bu. ama fighter seriside küçümsencek gibi değildir hocam 7900gre de soğutma anlamında başarılıydı.(red devil serisi ayrı bi güzel ama)

Kasan mesh değil küçük ve havalandırması kötüyse bir üst model tercih edebilirsin. Onun haricinde performans olarak aynı performansı veriyor iki kart arası derece farkı olur o da çok ahım şahım olmaz yaklaşık 5 derece oynar. Rgb ışık vs. çok takılma bir heves alıyoruz sonra kasanın içine baktığımız bile olmuyor. Ben olsam ucuz olanı tercih eder. Aradaki fiyat farkına m2 ssd, ekipman vs. başka ihtiyacımı alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,593
Üyeler
190,771
Son üye
MrNob0dy
Geri