Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,386
Lansman tarihi ve fiyatları görmek lazım nova 5080 leri de çok yüksek fiyattan koydu bu fiyatlar baya absürt
Bi nebze rahatlattıLansman tarihi ve fiyatları görmek lazım nova 5080 leri de çok yüksek fiyattan koydu bu fiyatlar baya absürt
Biraz araştırdım net msrpye halen ulaşamadım ama beklentiler fiyatın pekte ucuz olmayacağı yönündeymiş. Martta görürüz artıkBi nebze rahatlattı
32gb VRAM falan diyorlardı AMD yeni serisi için yalan mı çıktıBiraz araştırdım net msrpye halen ulaşamadım ama beklentiler fiyatın pekte ucuz olmayacağı yönündeymiş. Martta görürüz artık
Lansman fiyatlar belirleyici olur
Yok tam tersine üst segment kart üretmeyeceğini açıkladı öyle bir haber okumadım ben ya da baya eski bir haberdir32gb VRAM falan diyorlardı AMD yeni serisi için yalan mı çıktı
Yok tam tersine üst segment kart üretmeyeceğini açıkladı öyle bir haber okumadım ben ya da baya eski bir haberdir
Intel tarafının ona yakın bir kart üreteceğini duymuştum ama araştırmadım
Bence bunu yaparlarsa 9080 - 9080XT diye satarlar yeni gördüm bu haberi![]()
AMD's 32 GB RDNA 4 GPU Might Be Called Radeon RX 9070 XTX, Double The VRAM For AI
AMD's Radeon RX 9070 XTX is allegedly going to be the flagship RDNA 4 GPU with 32 GB of memory and the same Navi 48 GPU as the 9070 XT.wccftech.com
![]()
AMD Radeon RX 9070 XT Could Get a 32 GB GDDR6 Upgrade
AMD's Radeon RX 9000 series GPUs are expected to come with up to 16 GB of GDDR6 memory. However, AMD is reportedly expanding its RX 9070 lineup with a new 32 GB variant, according to sources on Chiphell. The card, speculatively called the RX 9070 XT 32 GB, is slated for release at the end of Q2...www.techpowerup.com
Yok 5 gunluk haber Nvidia vramde geri kalmisken bende algida secicilik yapip sadece bu haberlere bakiyorum galibaKomple kartel olacaklar belli evde kendi gpumu yaptiracaklar bana en son
Asil parasi onemli ya nvidia fiyatina rakip fiyatlasalar 5070ti 16 alacagima amd 32 alirim netBence bunu yaparlarsa 9080 - 9080XT diye satarlar yeni gördüm bu haberi