Neler Yeni

RTX 5070 Ti Ekran kartının ülkemiz de ki ilk fiyatları görüldü.🔥

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Ahmet Aslan
yıllardan beri vram muhabbetine pek katılmazdım ama artık haklılar
8gb ekran kartına 15-20-25k gibi paralar verilmemeli, oyunlar sapıttı deli gibi vram yiyor :D
Evet haklısın ama 8 de alsan nvidia bir süre seni yarı yolda bırakmaz yazılım desteğidir ekstra yeni bir özellik çıkartırlar vs ama tabi ileri dönük 16 çok daha mantıklı

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,961
İsim
Enver Eryalçın
Evet haklısın ama 8 de alsan nvidia bir süre seni yarı yolda bırakmaz yazılım desteğidir ekstra yeni bir özellik çıkartırlar vs ama tabi ileri dönük 16 çok daha mantıklı
şuan NVIDIA da bazı donanımsal ve yazılımsal problemler yaşanıyor.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Kürşat
giriş en azından 10-12 çıkmalı artık diye düşünüyorum orta ve üst 16+ olabilir

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,961
İsim
Enver Eryalçın
Reddit de veya forumlar da git gide şikayetler artıyor.

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Ahmet Aslan
şuan NVIDIA da bazı donanımsal ve yazılımsal problemler yaşanıyor.
Hiçbir şey olmaz merak etme adamlar dünyanın en büyük şirketi hata yapma lüksleri neredeyse sıfır mutlaka düzeltirler diye düşünüyorum

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,961
İsim
Enver Eryalçın
Hiçbir şey olmaz merak etme adamlar dünyanın en büyük şirketi hata yapma lüksleri neredeyse sıfır mutlaka düzeltirler diye düşünüyorum
Zamanla düzeliyor fakat aynı şeyi AMD veya INTEL yapınca o sorunlar düzelir mi veya ne kadar süre de düzelir diye insan düşünüyor işte NVIDIA olunca insan gözü kapalı güveniyor.

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Ahmet Aslan
giriş en azından 10-12 çıkmalı artık diye düşünüyorum orta ve üst 16+ olabilir
Zaten öyle olmalı ama amd 8gb bırakmışken nvidianın hala çıkartmasının tek mantığı yazılımla destekleyip yebi özelliklerle desteklemeleri bence yoksa bu devirde 8gb çıkarmak mantık işi değil zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zamanla düzeliyor fakat aynı şeyi AMD veya INTEL yapınca o sorunlar düzelir mi veya ne kadar süre de düzelir diye insan düşünüyor işte NVIDIA olunca insan gözü kapalı güveniyor.
Tam olarak aynı fikirdeyim çünkğ gerçekten çok büyük bir firma gerçekten sıkıntı olması durumunda ekran kartı kullanıcıları değil direkt dünya borsasını bile erkişeyecek kadar büyükler

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
Amd bu jenerasyonu sadece pazarlama gibi düşünse de kartları daha uygun fiyattan çıkarsa. Şu tekel olayını bitirse keşke. Son tüketiciye zarar veriyor.

OrkunJJ

80+ Silver
3080 im ile yola devam. Nvidia serisine noktayı koyucam yeni serilerinden almayı düşünmüyorum. Yeni kartlar hem TR piyasası hem de Nvidia taraflı aşırı pahalı.
Intel ve AMD nin yeni serilerinde Nvidia ile aralarındaki farkı kapatmaları lazım performans konusunda.
Farkı kapatırlarsa ve bu performansı saf güç olarak Nvidia yı geçip + yazılım kanadında iyileştirirlerse Nvidia nın pazar payı önümüzdeki yıllarda azalır.
Intel ve AMD Nvidia ya göre zaten f/p odaklı kartlar çıkarıyorlar. Nvidia iyice tekelleşti yapıştırıyor fiyat etiktetini gerisini düşünmüyor.
Bu saatten sonra AMD Intel i takipteyim. Nvidia tercih etmeyi düşünmüyorum size de aynısını öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,873
Üyeler
167,381
Son üye
sabopashaa
Top Bottom