POWERCOLOR RED DEVIL 9070 XT vs ASUS PRIME 9070XT

markowic

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar soru basit, POWERCOLOR 9070 XT mi daha iyidir yoksa ASUS PRIME 9070 XT mi?

Yani tartışılacak bir konu değil bile bu hocam. Red Devil tabi ki.
Hocam donanımlardan çok uzak kaldım inan bilgim 0... En son 2016 senesinde sistem toplayıp 1 yıl kullanıp satmıştım ama bir heves tekrar bulaştık bu işlere bakalım.. RED DEVIL 9070 XT ile R7 9700 45300'e sipariş verdim incehesaptan sanırım piyasaya göre fena fiyatlar değil gerçi henüz 2 haftadır takip ediyordum.. 2016'da powercolorun falan yüzüne bakılmıyordu o yüzden bilememiştim :)
Performans farkı olmuyor diye biliyorum sanırım soğutma vs daha iyi değil mi?

Hocam donanımlardan çok uzak kaldım inan bilgim 0... En son 2016 senesinde sistem toplayıp 1 yıl kullanıp satmıştım ama bir heves tekrar bulaştık bu işlere bakalım.. RED DEVIL 9070 XT ile R7 9700 45300'e sipariş verdim incehesaptan sanırım piyasaya göre fena fiyatlar değil gerçi henüz 2 haftadır takip ediyordum.. 2016'da powercolorun falan yüzüne bakılmıyordu o yüzden bilememiştim :)
performans farkı olmuyor denecek kadar az fabrika çıkışlı oc yapılabiliyor da o çok önemli değil bunu kendin de yapabilirsin red devil en üst modellerden biri 9070xt için.

Şimdi çoğu markanın en üst seviye, orta, giriş modelleri var. Red Devil de üst seviye model, Prime ise giriş-orta seviye.

Fark olur ama ahım şahım değil. Fabrika çıkışlı 3-5 FPS fark eder. Aynı da denebilir. Ama dediğin gibi görünüm ve soğutma gibi farklar oluyor.

ilk başta asus prime sipariş vermiştim ama iptal edip red devil olarak değiştirdim.. teşekkürler arkadaşlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,665
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii
Geri