Hangi model ? Red devilmipowercolor rx 5600 xt almayı düşünüyorum ısınma gibi problemleri olurmu
powercolor rx 5600 xt almayı düşünüyorum ısınma gibi problemleri olurmu
kanka direk bunu atıyım çok anlamıyorumHangi model ? Red devilm![]()
Attığın kartlar ısınıyor. Thicc III alacağına Sapphire Pulse alsın, 2 fanlı olmasına rağmen daha serin çalışıyor.![]()
XFX AMD Radeon RX 5600 XT 14GBS THICC II Pro 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı (RX-56XT6DF46) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
XFX AMD Radeon RX 5600 XT THICC III Ultra 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı (RX-56XT6TB48) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bu iki karttan birini seçmeni öneririm. eğer serin çalışsın istiyorsan thic III modelini alabilirsin.
kanka aldığım sitede sadece tek marka rx5600xt vardıAttığın kartlar ısınıyor. Thicc III alacağına Sapphire Pulse alsın, 2 fanlı olmasına rağmen daha serin çalışıyor.
sadece öneriydi. kızgın atmanıza gerek yok.Attığın kartlar ısınıyor. Thicc III alacağına Sapphire Pulse alsın, 2 fanlı olmasına rağmen daha serin çalışıyor.
hocam bütçe nedir?kanka aldığım sitede sadece tek marka rx5600xt vardı
Güzeldir,reddevilse çok daha güzeldirpowercolor rx 5600 xt almayı düşünüyorum ısınma gibi problemleri olurmu
Öneriyi beğenmediğim için kızgın attım. Rahatsız ettiyse üzgün atarım sıkıntı yoksadece öneriydi. kızgın atmanıza gerek yok.
powercolor rx 5600 xt almayı düşünüyorum ısınma gibi problemleri olurmu
7000tlsadece öneriydi. kızgın atmanıza gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bütçe nedir?
7000tl
sanırım alınabilecek en iyi sistem bu. ama hddyi iptal edip başka bir siteden apacer panther 480gb alın. ayrıca r5 3500x oyunlarda bi tık daha iyidir.kanka direk bunu atıyım çok anlamıyorum
eywsanırım alınabilecek en iyi sistem bu. ama hddyi iptal edip başka bir siteden apacer panther 480gb alın. ayrıca r5 3500x oyunlarda bi tık daha iyi