🔥İndirim PowerColor RX 7900 XT Hellhound Spectral White 30.825,42 TL

gitmez hocam şuan için okey ama 1 2 yıl sonrası için hayır bu kart 2k ultra kartıdır.
Hocam şu 1 2yıl sonra şeyini vaz geçin artık ya :D Genelleme yapıyorum şahsen algılamayın fakat bu forumda X ekran kartı birkaç yıl sonra ölür diyenler var fakat günümüz oyunlarında (1080p de) gtx 1660 ekran kartı hala iş yapıyor.Yapmaya da devam eder diye düşünüyorum.O yüzden rica ediyorum şu ekran kartı 1 2 yıl sonra ölür falan demeyin.Onun olması için 6 7 yıl belki daha fazla geçmesi gerek.

4kya gitmez bu kart ama fiyat çok iyi.
4k da rahatlıkla akacak bir kart ham kas gücü 20gb vram daha ne olsun.4k için ne yapalım rtx4090 mı alalım.Bu modeli yakından takip edin 30k iyi fiyat ama.Rez alın belki bizim ülkemizde çok düşmeyecek ama geleceğin rx 6800 ü olacak o kadar f/p olacak.Zaten dolar bazında f/p sınırında 100 dolar daha indirim gelse tüm yabancı kanallar baş tacı eder.İncelemelerine bakın yurtdışı kaynaklarıda inceleyin rx7900xtx ile arasında aradaki fiyatı değecek performans farkı yok he en iyisi olsun der xtx alırsın o bütçeye bağlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,437
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri