Neler Yeni

Powerline çalışma şekli nasıldır

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bilal Yusuf Vergili
Powerline almayı düşünüyorumda acaba çalışma şekli nasıl internet gücünü evin elektirik kablolarından alıyor diyenler var acaba o şekildemi detaylı bi açıklarsanız sevinirim.
Biraz araştırdım en iyi sistem powerline gibi sanki

xTURANN

80+ Silver
Evet, evin tesisatından alıyor gücü falan. AV1000 Almıştım TP-Link'in ürünü, zerre işe yaramadı. Üstelik normal en kötü modemden bile daha kötü bir deneyim yaşadım. Sürekli kopuyordu internet. Gücünü arttırmak için daha farklı şeyler bakabilirsin. Modem upgrade, çift modem v.b

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bilal Yusuf Vergili
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet, evin tesisatından alıyor gücü falan. AV1000 Almıştım TP-Link'in ürünü, zerre işe yaramadı. Üstelik normal en kötü modemden bile daha kötü bir deneyim yaşadım. Sürekli kopuyordu internet. Gücünü arttırmak için daha farklı şeyler bakabilirsin. Modem upgrade, çift modem v.b
Peki alıp denesem işe yaramıyorsa iade etme gibi bi hakkım varmı yoksa açıldımı paket iade edilmiyormu?

xTURANN

80+ Silver
Peki alıp denesem işe yaramıyorsa iade etme gibi bi hakkım varmı yoksa açıldımı paket iade edilmiyormu?
Nereden aldığına bağlı olarak iade edebilirsin. Amazondan alırsan net iade edersin.

Top Bottom