2 powerline derken hocam aydınlatabilir misin ben sadece bi tane alıcamhocam uzatma prizlerde performans düşüyor ve 2 powerline aynı sigorta içinde olmalı ayrıca akımın yönü de performansı etkiliyor diyorlar sorunuz varsa yanıtlamaya çalışırım
powerline ın amacı zaten en az ikili kullanmak. interneti elektrik kablosundan taşır. aynı faz üzerinde çalışması gerekir.yurtta işini görmez.2 powerline derken hocam aydınlatabilir misin ben sadece bi tane alıcam
hocam set şeklinde satılıyor ya min 2 li oluyorlar biri giriş biri çıkış 3 lü alırsanız 1 giriş 2 çıkış oluyor elektrik hattından elektrik aktarıyorsunuz yani2 powerline derken hocam aydınlatabilir misin ben sadece bi tane alıcam
powerline ne bilmiyor bence prize takıp wifiyi kablo ile pc ye aktarma amacı var ben öyle anladım.hocam set şeklinde satılıyor ya min 2 li oluyorlar biri giriş biri çıkış 3 lü alırsanız 1 giriş 2 çıkış oluyor elektrik hattından elektrik aktarıyorsunuz yani
peki ne yapmam gerek tam olarak hiçbir türlü yurtta yaramaz mı?powerline ın amacı zaten en az ikili kullanmak. interneti elektrik kablosundan taşır. aynı faz üzerinde çalışması gerekir.yurtta işini görmez.
hocam muhtemelen yaramaz ama kesin bilemiyorumpeki ne yapmam gerek tam olarak hiçbir türlü yurtta yaramaz mı?
tamamdır saolasınhocam muhtemelen yaramaz ama kesin bilemiyorum