Powerline her prizde çalışır mı?

Fitoz

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar özel yurtta kalıyorum powerline alıp ethernet ile laptop a bağlamak istiyorum fakat bunda bir düşüş yaşanır mı hatta internete bağlanır mı eğer bağlanıyorsa almak istiyorum daha iyi bir internetin olması için.

hocam uzatma prizlerde performans düşüyor ve 2 powerline aynı sigorta içinde olmalı ayrıca akımın yönü de performansı etkiliyor diyorlar sorunuz varsa yanıtlamaya çalışırım

hocam uzatma prizlerde performans düşüyor ve 2 powerline aynı sigorta içinde olmalı ayrıca akımın yönü de performansı etkiliyor diyorlar sorunuz varsa yanıtlamaya çalışırım
2 powerline derken hocam aydınlatabilir misin ben sadece bi tane alıcam

powerline ın amacı zaten en az ikili kullanmak. interneti elektrik kablosundan taşır. aynı faz üzerinde çalışması gerekir.yurtta işini görmez.

hocam set şeklinde satılıyor ya min 2 li oluyorlar biri giriş biri çıkış 3 lü alırsanız 1 giriş 2 çıkış oluyor elektrik hattından elektrik aktarıyorsunuz yani

hocam set şeklinde satılıyor ya min 2 li oluyorlar biri giriş biri çıkış 3 lü alırsanız 1 giriş 2 çıkış oluyor elektrik hattından elektrik aktarıyorsunuz yani
powerline ne bilmiyor bence prize takıp wifiyi kablo ile pc ye aktarma amacı var ben öyle anladım.

powerline ın amacı zaten en az ikili kullanmak. interneti elektrik kablosundan taşır. aynı faz üzerinde çalışması gerekir.yurtta işini görmez.
peki ne yapmam gerek tam olarak hiçbir türlü yurtta yaramaz mı?

Geri