ryzen 3-5 / a320 - b450 / 8gb RAM / ssd düşünmüştüm.sistemin ve kaç wat PSU kullanıyorsun ve birde ne parçası alıcaksın yazarmıısn
Evet tercih edilebilir, gayet kaliteli bir güç kaynağı. Ama RGB merakın yoksa o güç kaynağına o kadar para bağlamanı önermem. O fiyata daha kaliteli güç kaynakları var.aerocool cylon 500w 80+ isimli bir PSU var , tercih edilerbilirmi _?
300-350₺ indirime girer ise. RGB takıntım yokHangi bütçede?
O bütçede FSP 500W öneririm, daha kaliteli ve daha ucuz.300-350₺ indirime girer ise. RGB takıntım yok
Sertifikanın etkisi ne kadar olduğunu bilmem ama sorun çıkarmazmı?O bütçede FSP 500W öneririm, daha kaliteli ve daha ucuz.
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Sertifikanın güç kaynağının güvenilirliğiyle ya da kalitesiyle bir ilgisi yok. Sertifika sadece güç kaynağının prizden çektiği gücü azaltıyor, yani bir nevi elektrik faturasını azaltıyor diyebiliriz. Ama FSP'nin de sertifikası olmasa bile oldukça verimli bir güç kaynağıdır, yani gidip de sertifikalı güç kaynaklarına göre 20-30 TL fazladan elektrik faturası getirmez, olsa olsa 5 TL filan olur.Sertifikanın etkisi ne kadar olduğunu bilmem ama sorun çıkarmazmı?