Kron xc150hd alinir mi?

Alinri mi kalitelimidir?
0 alıcaksan aldıktan sonra bütün göbekleri değiştir daha iyi oluyor 2. el alıcaksan bulaşma tr deadam akıllı hd kullanmayı bile insan yok
 
Simdi ne aliyim anlamadim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeniz nedir ?
ikinci elde bulunabilecek güzel bisiklet
Harbiden xc100 alınmaz beyler bende de var aldıktan sonra arka göbekte sorun çıktı lastik sekiz çiziyor kron çok önermem bisiklet işinde.
Bende kron xc100 var yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum 8 bin civarı bir fiyata aldım bütün kronlarda bu sorun var mı bilmiyorum fakat, 3-4 haftada bir bir yeri patara veriyor gıcırdıyor. İyi bir bisiklet ama parasını haketmez.
bende de şu an kron xc 100 var galiba harbiden de parasına değmez biz ucuza aldık diye kullanıyoz hantal baya.
.
 
İstediğinizi alın derim, eğer ürün istediğiniz gibi çıkmazsa başkasından tavsiye aldığınız için pişman olmazsınız en azından. Sizin için hangisi gözünüze güzel geliyorsa ve teknik özellikleri sizin taleplerinizi karşılıyorsa onu almanızı öneririm.
 
Geri
Top