Bütçen nekadar o marka pek kaliteli değilPowermax PSU kalitelimidir?
Almak için değilde şuan kullandığımdan sordum sistemde bağzı parçaları değiştirirsem kullanmalımıyım diyeBütçen nekadar o marka pek kaliteli değil
Kendisinin 12V kanalı çok düşük. Parça değişiminde seni kısıtlayacaktır. Hazır el atmışken iyi bir güç kaynağı al derim.Almak için değilde şuan kullandığımdan sordum sistemde bağzı parçaları değiştirirsem kullanmalımıyım diye
sistemin ve kaç wat psu kullanıyorsun ve birde ne parçası alıcaksın yazarmıısnAlmak için değilde şuan kullandığımdan sordum sistemde bağzı parçaları değiştirirsem kullanmalımıyım diye
aerocool cylon 500w 80+ isimli bir psu var , tercih edilerbilirmi _?Kendisinin 12V kanalı çok düşük. Parça değişiminde seni kısıtlayacaktır. Hazır el atmışken iyi bir güç kaynağı al derim.
Riske atma sistemi PSU en önemli parçalardan biri kaliteli bir PSU ya geçmeni öneririm.Almak için değilde şuan kullandığımdan sordum sistemde bağzı parçaları değiştirirsem kullanmalımıyım diye
Evet kaliteli.aerocool cylon 500w 80+ isimli bir PSU var , tercih edilerbilirmi _?
Mesaj otomatik birleştirildi: