Junepma 80+ Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 399 Reaksiyon skoru 161 14 Kasım 2020 #1 PowerPoint ten proje ödevi yapacağım uzun zamandır kullanmadığımdan dolayı başlığı bir türlü kaldıramadım nasıl kaldırabilirim başlığı
PowerPoint ten proje ödevi yapacağım uzun zamandır kullanmadığımdan dolayı başlığı bir türlü kaldıramadım nasıl kaldırabilirim başlığı
asemih159 80+ Bronze Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 862 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 664 14 Kasım 2020 #2 HypeR-LioN yazmış: PowerPoint ten proje ödevi yapacağım uzun zamandır kullanmadığımdan dolayı başlığı bir türlü kaldıramadım nasıl kaldırabilirim başlığı Devamı için tıklayın... Yeni bir sayfa açacağın zaman başlıksız olan bir taneyi seçebilirsin. Yada başlığa tıklayıp “DELETE” tuşuna basabilirsin.
HypeR-LioN yazmış: PowerPoint ten proje ödevi yapacağım uzun zamandır kullanmadığımdan dolayı başlığı bir türlü kaldıramadım nasıl kaldırabilirim başlığı Devamı için tıklayın... Yeni bir sayfa açacağın zaman başlıksız olan bir taneyi seçebilirsin. Yada başlığa tıklayıp “DELETE” tuşuna basabilirsin.
Junepma 80+ Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 399 Reaksiyon skoru 161 15 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 asemih159 yazmış: Yeni bir sayfa açacağın zaman başlıksız olan bir taneyi seçebilirsin. Yada başlığa tıklayıp “DELETE” tuşuna basabilirsin. Devamı için tıklayın... Biraz geç cevap verdim ama teşekkürler biraz daha kurcalayarak yaptım
asemih159 yazmış: Yeni bir sayfa açacağın zaman başlıksız olan bir taneyi seçebilirsin. Yada başlığa tıklayıp “DELETE” tuşuna basabilirsin. Devamı için tıklayın... Biraz geç cevap verdim ama teşekkürler biraz daha kurcalayarak yaptım