kodun içerisindeki github linkini atarsanız inceleyip olumlu/olumsuz yorum yapabilirim
PowerShell'e kuruyosun adam free spotify acc'ui napsın, bilgisayardaki kayıtlı kredi kartlarını çekmesi 3 saniyeben biraz baktım da güvensiz olsa ne olur free spot hesabı mı çalınır anlamadım?![]()
GitHub - SpotX-Official/SpotX: SpotX patcher used for patching the desktop version of Spotify
SpotX patcher used for patching the desktop version of Spotify - SpotX-Official/SpotXgithub.com
powershell e mi kuruyorsunPowerShell'e kuruyosun adam free spotify acc'ui napsın, bilgisayardaki kayıtlı kredi kartlarını çekmesi 3 saniye![]()
türkçeyi düzgün kullanmamam yüzünden anlam karışıklığı olması normal tamam kanka en yazılımcı sensin kanıtladıysan kendini çekilebilirsinpowershell e mi kuruyorsunpowershell sadece araç kötü niyetli bir şey olsa exe ile de yapar dediğini.
T büyük yalnıztürkçeyi düzgün kullanmamam yüzünden anlam karışıklığı olması normal tamam kanka en yazılımcı sensin kanıtladıysan kendini çekilebilirsin
Ahahaa sizi minik toxicler siziT büyük yalnız
bu forumdaki insanları anlamak güç hemen saldırı moduna geçiyorsunuz ,paranoyaklık yapan sensin. aynen knk hackerlar senin kredi kartının peşinde powershelline kuruyorlar.türkçeyi düzgün kullanmamam yüzünden anlam karışıklığı olması normal tamam kanka en yazılımcı sensin kanıtladıysan kendini çekilebilirsin
Ben neden toxic oldum şimdi hadi Türkçe'yi cümle içinde kullansan neyse cümlenin ilk harfi...Ahahaa sizi minik toxicler sizi
Şurda sana uzun uzun powershell terminal nedir ne işe yarar diye tek tek açıklarım da güzel vaktimi senin için boşa harcayasım yokbu forumdaki insanları anlamak güç hemen saldırı moduna geçiyorsunuz ,paranoyaklık yapan sensin. aynen knk hackerlar senin kredi kartının peşinde powershelline kuruyorlar.
Tamam kanka en Türkçe sensin.Ben neden toxic oldum şimdi hadi Türkçe'yi cümle içinde kullansan neyse cümlenin ilk harfi...